Senaste nytt

Ersättning vid inställd Stockholm-New York UA069 10.01.15?

johhenrik

Medlem
Anledningen var att planet hade fel på de-icing funktionen så därför ställdes avgången in. Kom gärna med inputs! :)
Ett roligt sammanträffande. En god vän till mig i Dallas bad mig igår att jag ska ta hand om hans brorsa som kommer till Stockholm i helgen. Jag frågade varför han ska till Stockholm, varpå jag fick svaret: Han jobbar som de-icingspecialist på United (i Houston, ex-Continental) och åker runt och utbildar ground crew. Nu är det Arlandas tur. Vi skrattade rätt gott när jag berättade om att han behövs pga varför denna flight ställdes in. :)
 
Tre kollegor till mig blev ombokade med LH via Munchen-Washington och vidare i US. Det blev knappt om tid för dem vid båda anslutningarna så väskorna kom inte med.
 
Kompisen landade rejält sliten för ett dygn sedan i Las Vegas. Han fick åka gårdagens UA069 och väskorna hann tyvärr inte med från New York. Ska försöka hjälpa honom nu att få lite ersättning för den dåliga starten på hans äventyr. Tack till er alla som ha hjälpt till! :)
 

jumbooze

Medlem
Försök då att kolla på ersättning för såväl försenade väskor ( hemförsäkring och kreditkortet resan betaldes med) plus ersättning enligt eu reglerna om de är tillämpliga här samt ev kort o hemförsäkringar för utlägg under förseningen.
 
Toppen