En morgonflygning med Austrian Airlines till Wien

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av Jacob, 28 November 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Austrian Airlines Economy Class Stockholm-Wien

  En helt OK men omärkvärdig flygning till Wien. Det är dock alltid uppskattat att få något att äta och dricka utan kostnad även om jag gärna sett något mer att äta än en bulle.
   

  Se hela inlägget

 2. Martin Persson

  Martin Persson Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Har gjort denna flygning ett antal gånger senaste året för vidare transfer till Östeuropa. Austrian verkar ha specialisterat sig på smidiga connections till lite mindre städer i Ukraina, Ryssland o.s.v.

  Har man även guldkort (för lounge-access, prio-boarding och fasttrack) så får man i princip hela business-upplevelsen med Austrian på intra-europe flygningar om man även beställer till mat vid bokningen. Är rätt trevligt att få in en varm frukost från Do & Co när man sitter i Economy och grannarna får muffins eller torra smörgåsar att tugga på. Kostar bara 15 euro per segment/måltid. Är definitivt värt det!
   
 3. Jacob

  Jacob Medlem

  Kommer lite info om förbeställningsdelen i nästa rapport om anslutningsflyget från Wien. Helt enig att det är bland det bättre.
   
 4. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Flög Austrian på samma rutt i våras. En eftermiddagsflygning från Arlanda, och där serverades det en smörgås med tonfiskröra. Den hade Do&Co loggan på sig. Seatblock funkade också, men jag satt i bakre delen av flygplanet, så chansen är nog större att ha ett tomt mittensäte om man sitter där.
   
 5. Paby

  Paby Medlem

  +1 på att DO & COs måltider man kan köpa till på Austrian-flygningar är mycket väl värda pengarna! Tycker den varma frukosten är utmärkt och även måltiderna som passar som lunch och middag är kalas för 15 EUR.
   
 6. Om man inte tycker det är värt att betala flera tusen för att flyga C-klass på Austrianså kan man ju alltid uppgradera sig helt själv på egen hand med nödutgångsplats och förbeställd måltid :)

  IMG_20150524_205133.jpg IMG_20150524_201404.jpg
   
  ChabbeT och Jonas C gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×