Jag tycker det är coolt att folk vet saker som inte jag vet, förklarar saker om vad, varför och hur på ett begripligt sätt och på så vis lär jag mig något nytt.
Tack för att du vet mer än vad jag vet och lär mig och andra nya, coola och nördiga saker.
OT:
Såsom inlägget med flygvärdinna så kan det även vara en del av förklaringen och min egna teori till hennes teori är att Emirates önskar att få veta hur mycket som är svinn, dvs öppnade flaskor på marken + öppnade flaskor i luften.
Svinn på marken hälls tillbaka i 1-2 öppnade flaskor (om inte ena är knappt använd, serveras i luften) och detsamma gäller för de som öppnas i luften.
På så sätt ser de hur många flaskor som går åt på den linjen samt finns kvar, 1... 2... 4... flaskor öppnade med svinn vilket statistiskt inte behöver köpas in och tas med nästa månad osv.
Detta tjänar bolaget på och per år kanske även passagerarna i oförändrade och inte höjda priser på biljetterna.