Elemis Travel Spa

Diskussion i 'British Airways, Executive Club' startad av Europa, 20 November 2013.

 1. Europa

  Europa Medlem

  Hej!
  Som jag har förstått det så har man om man åker CW rätt till 15 min spa i Elemis Spa på Heathrow. Hur fungerar det i praktiken? Jag kommer att flyga ARN-LHR-BKK och tillbaks SIN-LHR-ARN, har jag tillgång till SPA i båda riktningarna på Heathrow eller bara åt ena hållet? Är det svårt att få tid, vi är två stycken?
   
 2. Jacob

  Jacob Medlem

  Jag vill minnas att det gäller i samband med en Club World resa och att det följaktligen inte ska vara några problem på tillbakaresan.

  Bokning sker på first come first-basis vid receptionen så det är klart bättre att ha lite mer tid på flygplatsen om man vill maximera chanserna att få en tid. Reser man i första klass vet jag att man också kan maila i förväg och få en bekräftad tid men tror inte det gäller för business class
   
 3. Europa

  Europa Medlem

  Tack! man behövde inte vänta många minutrar på svar här inte :)
   
 4. Concorde

  Concorde Founding Member

  Ort:
  The World
  Land:
  Sverige Sverige
  Ha inte för stora förväntningar bara. Du måste boka din behandling direkt när du kommer till loungen för platserna går snabbt. Vilket är rätt märkligt då 15 minuter av halv entusiastisk behandling är något överskattat :)
   
 5. Jacob

  Jacob Medlem

  Nä man ska nog inte ha alltför stora förhoppningar på massagen och finns ingen anledning att gråta floder om man skulle missa att få en tid.

  Jämfört med exempelvis den massage Thai Airways erbjuder i Bangkok är Elemis Spa inget särskilt alls.
   
 6. doc

  doc Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag kan bara instämma i det Concorde och Jacob skriver att den 15-minuters halventusiastiska massage som erbjuds inte är något att gråta över om man missar.
   
 7. Teddulin

  Teddulin Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag och min gode vän testade nyligen Elemis Spa på JFK. Vi fick vänta 40 min. Jag tog en "neck & shoulder", placerades i en skön men ganska hårdhänt massagefåtölj, behandlingen var helt okej även om massören mest fokuserade på att ruffsa till och förstöra min frisyr :) Jag kan tänka mig att stå över nästa gång.
   
 8. Bonden

  Bonden Medlem

  Ort:
  AGH
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag provade duschen på Elmis spa och det påminde mer om en 20år gammal dusch man hittar på en camping än en flagship produkt. Plastmattan i duschen "sörpla" när man gick på den och avloppet lät som en ylande hund?!?
  Men som doc sa "English Plumbing"..

  Däremot var det bra tryck på vattnet och härligt varmt vatten fast alla duschar användes samtidigt och det var underbart att få ta en dush efter en nattflygning :)
   
 9. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag tror de håller fiskmåsar fångar någonstans under golvet.
   
  4 personer gillar detta.
 10. Concorde

  Concorde Founding Member

  Ort:
  The World
  Land:
  Sverige Sverige
  Haha så har det varit från dag 1 Mars 2008. Anledningen är att man designade avloppen från ett mycket snävt miljöperspektiv. Slörpandet är en effekt av detta. Instämmer att duschrummen inte är vidare mysiga, men duger alldeles utmärkt efter en long-haul innan vidare färd.
   
  1 person likes this.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×