Senaste nytt

[Economy class] Stockholm-Los Angeles T/R, KLM/Air France, från ca3600sek

BR_T2

Ny medlem
[Economy class] Stockholm-Los Angeles T/R, KLM/Air France, från ca3600sek

Ut ARN 15 oktober
Hem LAX 29 oktober
3644sek på Billiga Flyg - Jämför på Flygresor.se

Det verkar finnas fler billiga KLM/AF biljetter samma veckor. Någon som är bättre på att söka kan säkert hitta mer.

Med vänlig hälsning,
BR
 

BR_T2

Ny medlem
Prisexempel
image.jpg
 
Det här är onekligen bra priser, men det bör tilläggas att de är resebyråpriser. I de flesta andra deals här på forumet brukar priserna redovisas i ITA Matrix-priser, dvs det priset man får betala om köper hos biljetterna direkt hos flygbolagen. Priserna ovan inkluderar en rabatt på 100-150 kr som man endast får ta del av om man betalar via internetbank eller med presentkort. Det är inget fel i att köpa biljetter från resebyråer och ibland kan de ha biljetter till salu som inte går att köpa direkt hos flygbolagen, men man bör vara medveten om riskerna:
  • Man har ingen som helst koll på vilken bokningsklass man hamnar i och således kan man inte veta om du tjänar några bonuspoäng.
  • Om det blir strul (inställt flyg, ändrade flygtider, etc) kan man räkna med att få betala t ex 10 kr/minut för telefonsamtal till supporten på resebyrån man köpte biljetten av.
  • Räkna inte med att få välja sittplats eller kunna registrera bonuskort på förhand (innan checkin) utan avgifter.
  • Om man betalar med internetbanken går man miste om den reseförsäkringen som brukar ingå om man betalar med de vanligaste korten (Visa, Mastercard, Diners, American Express, etc). Ett vanligt undantag är om man har ett av nämnda kort kopplade till det kontot som internetbankbetalningen gjordes ifrån, då brukar försäkringen gälla i alla fall.
 
Toppen