Easyjet A320 near Milan on Aug 7th 2015, loss of champagne pressure

Diskussion i 'Övrigt' startad av fcx, 31 Augusti 2015.

  1. fcx

    fcx Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Jaa, eller vad ska man säga?

    An Easyjet Airbus A320-200, registration G-EZWM performing flight U2-8845 from London Gatwick,EN (UK) to Dalaman (Turkey), was enroute at FL380 about 240nm east of Milan (Italy) in Croatian Airspace when a flight attendant opened a bottle of champagne, the cork of which popped uncontrolled however and damaged ceiling panels resulting in a number of the oxygen masks overhead cabin crew seats being released. The flight crew decided to turn right and divert to Milan Malpensa for a safe landing about 40 minutes later.

    Incident: Easyjet A320 near Milan on Aug 7th 2015, loss of champagne pressure
     
    In_Sweden, marbe166, ACervin och 5 andra gillar detta.
  2. FFS

    FFS Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Ska man skratta eller gråta? Borde de inte ha kunnat fortsätta flygningen? Eller börjar maskerna producera syre så fort de släpps ner, så att de skulle vara slut om de behövdes på riktigt senare?

    De får börja med ett skyddat område där champagnen kan öppnas :)
     
  3. AABack2ARN

    AABack2ARN Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Har Easyjet verkligen riktiga champagneflaskor ombord (dvs fullstora med kork). Trodde de sålde småflaskor och de har väl oftast (alltid) skruvkork?
     

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×