Senaste nytt

Dubbla poäng på resor med SAS 11/4 – 10/6

Jeff

Medlem
Fick precis ett mail från SAS!

landningssida_se.jpg


"Snart kommer våren och innan vi vet ordet av kommer sommargarderoben väl till användning. Oavsett vart nästa resa och nästa möte för med sig erbjuder vi dubbla bonuspoäng (Baspoäng plus lika många Extrapoäng) för alla resor till och från Stockholm, Oslo och Köpenhamn under perioden 11/4 och 10/6.* Anmäl dig och boka din resa med hjälp av knappen nedan. Kom bara ihåg att uppge ditt EuroBonus-nummer när du bokar.**

*Erbjudandet gäller SAS Go- och SAS Plus-biljetter. Poängen registreras på ditt konto vid slutet av reseperioden.
**Viktigt att du anger ditt EuroBonus-nummer vid bokning eftersom vi inte kan efterregistrera dubbla poäng"
 

palmen

Moderator
Det där går att tolkas rätt fritt. Alla resor till och från Stockholm, står inte att det måste vara till Oslo eller Köpenhamn.

Och hur ska man tolka poängen? Antar att man får poäng som vanligt men att det kommer in lika mycket poäng till som inte räknas som baspoäng.
 
Av rubriken att dömma tolkar jag det som att det bara gäller resor mellan nämnda städer medans i löptexten verkar det som att det gäller alla resor som passerar Stockholm, Oslo eller Köpenhamn. Hur tolkar ni det?

Kan man utgå ifrån att detta gäller för redan bokade resor också?
 

Berglund

Medlem
Det står "dubbla bonuspoäng (Baspoäng plus lika många Extrapoäng)"
Vilket ju måste uttydas som att man får baspoängen som vanligt, eftersom man alltid får baspoäng för en flight plus sedan lika många extrapoäng som du fått antal baspoäng.
 
Och varför måste man anmäla sig för att få de extra poängen? Tyder det på att det inte gäller redan bokade resor? Eller tyder det på motsatsen?
 
Toppen