Senaste nytt

Du kan snart vara på väg

jsn

Medlem
Fick denna i mailkorgen idag

Extra fördelaktigt att resa med SJ
Kommer du ihåg känslan av att sjunka ner i din fåtölj och se Sverige susa förbi utanför fönstret? Känslan av en miljövänlig resa – kanske med en tidning och kaffe på våra snabbtåg? Vi hoppas att du snart vill känna den känslan igen. Därför ger vi dig både 2 000 extra poäng och 15% rabatt när du köper en enkelresa på något av våra dagtåg.

Ange kampanjkod: ********** och ditt medlemsnummer 97522102********"

"Gäller för resa som är köpt senast 2018-03-31 med kampanjkoden ovan. Poängen får du efter resan. Bokningsavgift tillkommer. Gäller ej nattåg eller resor med SJs årskort, månadsbiljett etc. Kan ej kombineras med andra erbjudanden."

Verkar vara personlig kampanjkod
 

Tonton

Medlem
Jag fick precis ett annat mail där det står följande:

Det lönar sig att vara impulsiv

Det finns några resor i livet som man aldrig glömmer, och din nästa kan vara en av dem. Varför inte köra en spontanare och hälsa på kompisen som pluggar i Linköping, eller systen som flyttat till Malmö? En riktig drömidé tycker vi!

Därför ger vi dig 1 000 extra poäng för varje Sista minuten-resa du gör inom kommande två månader. Erbjudandet gäller för upp till fyra resor - du kan allstå samla 4 000 extra poäng! Poäng som du sen kan lägga till nya resor - för vi tycker att det ska löna sig att våga vara spontan.

Drar två slutsatser av detta:
1. SJ skulle behöva en korrekturläsare
2. Det verkar skickas ut en del olika kampanjer just nu.
 
Toppen