Senaste nytt

Dr. Miles Workshop i Göteborg: lördag 2015-MAR-21

Inför morgondagen: Adressen är Barnhusgatan 11. I porten finns en ringklocka som heter "Cafélokal" eller dylikt - ring på där så öppnar jag (eller någon annan som är på plats). Lokalen ligger på bottenvåningen precis innanför porten.
Google Maps

Det finns några parkeringsplatser på gatan utanför, och fler på gatorna runtomkring. Det brukar finnas parkeringsplatser dagtid, men om det skulle vara fullt överallt så finns det parkeringshus på Åkaregatan 3
https://www.google.se/maps/place/ht...g!3m1!1s0x464ff37ca9b9387d:0x43285450509db823

Närmaste hållplats för kollektivtrafik är Centralstationen, Drottningtorget, Nils Ericssonterminalen eller Polhemsplatsen. Ullevi Norra fungerar också.

Wi-fi med anständig uppkoppling, projektor, kaffe och te finns på plats, och det ligger några lunchrestauranger runtomkring. Hojta till om det är något annat som behöver ordnas! Och i övrigt välkomna imorgon! Om någon behöver mitt mobilnr så skicka ett PM.

Ses imorgon!
 
I bland blir det inte riktigt som man tänkt sig, och jag får tyvärr med kort varsel hoppa dagens workshop. Jag hoppas att ni kommer hitta nya lysande deals likt vi gjorde förra året :)
 

GOTATH

Medlem
Har ni hittat något intressant än? :) Färdig med det jag skulle göra på jobbet idag, men måste ändå stanna kvar... #önskarjaghadeflex
 

011430121

Medlem
Tack @Dr. Miles för att du delgav oss av dina kunskaper, nu blir det att sitta ännu mera vid datorn och kolla biljetter.
Även ett tack till @Jakob Österberg för ett trevligt värdskap.
Som vanligt när man träffar gamla och nya bekantskaper på BC så finns det mycket att delge varandra och det gjordes det på denna träff.

Om någon vill läsa om min tågbiljett som var felbokad så kolla länken nedan.
http://www.businessclass.se/forum/t...22-mars-göteborg-stockholm-från-100-kr.23600/
 
Toppen