Diamond Fast Track

Diskussion i 'Hilton Worldwide & Honors' startad av Roger J, 21 Augusti 2013.

 1. Roger J

  Roger J Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  SAS har en deal med HHonors att alla Pandionmedlemmar får HH Gold. För fem år sedan var jag redan Gold och HH uppgraderade mig då till Diamond istället. I år var det exakt samma situation. Men istället för att få Diamond fick jag ett erbjudande om "fast track" till Diamond eftersom jag redan var Gold. Valfritt startdatum och sedan bo 21 nätter på 90 dagar. Inget supererbjudande direkt, eller hur?
   
 2. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Näe, det är ju bara 9 stays mindre än vanligt. Det är ju inte direkt bra.
   
 3. Agehall, blandar du inte lite nu? Stays har ett krav, Nights ett annat? Där är väl 60 nätter för Diamond VIP?
   
 4. gdaily

  gdaily Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Men inte på 90 ynka dagar väl...
   
 5. rlager

  rlager Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Genom Amex Centurion får man automatiskt HH Gold och fast track till diamond genom 2 stays eller 4 nätter. Jag funderar på om jag skall kosta på två stays på Hilton Slussen och om kostnaden går att motivera. Hur pass stor skillnad upplever man mellan gold och diamond. Jag är medveten om vad som beskrivs på hemsidan men har någon erfarenheter från uppgraderingar med diamond?
   
 6. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Nej? Man bor ju bara en natt/hotell om man jagar status. Därför är stays == natt om man vill få högre status, ju! :)
   
 7. Alx

  Alx Medlem

  Ort:
  Malta & NYC
  Land:
  Sverige Sverige
  Vad surt för svensken. I Storbritannien får både huvudkortsinnehavaren och extrakortsinnehavaren Diamond direkt genom AmEx Centurion.

  Skillnaderna är inte jättestora men de märks. Den största skillnaden från guldmedlemmar är att man inte behöver fundera över uppgraderingar, de är hur självklara som helst och skulle de ändå mot förmodan inte ske så har man Exec lounge access ändå. Man får alltid ett rum oavsett när på dygnet man dyker upp. Det verkar inte vara en option för Hilton att säga att man är tidigt ute vid incheckningen eller att man ber om en FÖR late check out (19:00 nu senast). Extra poäng etc. såklart. Men som sagt Hilton Hhonors är mycket bra redan på guldnivån!
   
 8. Jag tycker det fortfarande blandas lite, och 21 dagar är jo inte "omöjligt" om man t.ex. är under en semesterperiod. Jag hade under USA/Karibien resan 15 nätter och 6 vistelser. Nu kommer jag ha några affärsresor med en natt varje vistelse, samt en evt NYC i oktober med 4 nätter.

  Upplägget hos HH med:
  30 Stays
  60 Nights
  120 000 HH Points = $12 000
  gör att både frekventa gäster, volym gäster samt "high spenders" alla belönas som är en rätt bra modell. Jag har alltid kvalificerat på "Spending" med tidigare $10 000 per år.

  Sen vill jag inte låta som en gammal gnällig gubbe (jag är jo trots allt, en ung man) men att gnälla på alla dessa "förmåner" man "får" som EBP eller Centerion medlem är lätt provocerande när det finns HH medlemmar som t.ex. jag som kvalificerar för ovan nivå varje år med egna pengar. Nackdelen med HH är att man delar ut status (i första hand Guld) tillsammans med ett Corn Flakes packet känns det som, utan några motkrav. Det urvattnar delvis våra intjänade förmåner då det blir flera som då t.ex.kämpar om samma rumsuppgradering. Inget personligt mot någon av er här, säger bara grattis att ni får möjligheten. Men kom ihåg att andra får till detta "den vanliga vägen" utan gnäll :)
   
  1 person likes this.
 9. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Måste ändå säga att jag är imponerad av standarden man får som Gold, för jag håller helt med om att de vräker ut HHonors Gold-kort.
   
 10. Roger J

  Roger J Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har alltså Gold genom vanligt ass-in-bed. När jag sen blir Pandionkompad till Gold gav de tidigare Diamond för att det skulle bli något. Skulle vara trevligt med ett varv till, men jag gnäller absolut inte.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×