Senaste nytt

Den stora EuroBonus Diamond-tråden

011430121

Medlem
Jag har inte märkt så mycket, givit bort 2 guld, har inte fixat någon välkomstpresent, tycker att man är lite trevligare på SAS när man ringer till Dem.
Fick en Cola Zero gratis när jag skulle betala med mitt Diners sa CC, den här har du betalt för flera gånger för.
Vid en resa till CPH så fick jag även då en Cola gratis, tänkte att fick den för att jag var EBD, sedan kom värdinna och sa att hon gjort ett misstag, det var bara EBP som hade gratis dricka i GO, " det fick gå för den här gången"
Kommer att vara EBD till och med aug 2016, efter det tror jag att det blir EBG.
 
Har blivit uppgraderad två eller tre gånger från plus till Business på long haul, samt ett eget tvåsäte i plus på long haul tre gånger. Har även fått Mikkeller och en massa chips i plus trots att ölen bara skall vara i Business.
 

Harnos

Medlem
Har inte märkt av något alls förutom ev. snabbare svar från supporten.
Två gånger har jag blivit uppgraderad till höre klass, bägge gångerna som silver, aldrig hänt mig som guld eller diamond.
 

Bryant

Medlem
Sitter och tittar på goodie bagen och funderar på ett Eat card. Men, det utgångsdatum som står 29/4. Är det kortets giltighetstid eller är det så länge förmånen är tillgänglig för Diamonds?

Edit: Ingen höjdare för stockholmare.
 
Vad är det för övrigt för tårtspade/brevöppnare eller vad det nu är som ligger längst ner på goodie bag-sidan? Det står ingen text om den överhuvudtaget, men den verkar gå att beställa
 

DonM

Medlem
Jag beställde min goodie-bag i torsdags och då låg den ingen tårtspade inne. Var för övrigt lite besviken över utvalet, men hade ju hört andra klaga här på BC tidigare så jag blev inte direkt förvånad. Bor i Norge och reser mest i Europa (inte så mycket i Skandinavien) så EAT card har man ju begränsad nytta av. Concierge tjänster får jag via mitt Amex Platinum och golf spelar jag inte. Hade hoppats på hörlurar med de är väl borta sedan länge. Det blev ett SAS kit - har redan sett på Grid-it och en våg kan ju vara bra att ha... iPad fodralet är så fullt så det går nok rakt i soporna. "Saldo" på SAS kitet var 11 i torsdags och 0 i dag.

Hoppas SAS har några kreativa planer för att förnya urvalet. Som det är nu så börjar det ju bli lite pinsamt - speciellt eftersom detta är till deras mest "premium" kunder som säkert ställer ganska höga krav.
 
Toppen