Courtyard i Asien

Diskussion i 'Marriott International & Rewards' startad av henrik l, 14 September 2016.

 1. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Verkar vara lite inkonsistent med Courtyard. Nu är har jag bara besökt HK och Mumbai, men frukost på både ställena. I Hong Kong har jag en stående uppgradering i min profil, alltid ett XX06 hörnrum. Kanske mest beroende på att jag har närmare 200 nätter där sedan -10:D
   
  Last edited by a moderator: 15 September 2016
  jerixon gillar detta.
 2. David

  David Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Bad om att bryta ut inlägget ur en annan tråd som handlade om Megabonus, ovan hänvisade bristen på lounge och gratis frukosten hos Courtyard.

  Det är ju så att Courtyard i Asien inte är representativt för Courtyard i helhet, de avviker från global standard och detta beror enligt en hotellchef där jag bodde i Chongqing på att marknaden i det prisläge de ligger kräver mer service än traditionellt och de konkurrenter som finns (lokala hotellkedjor, Doubletree, Four Points, etc) har valt att gå den vägen. Lounge har t.ex. funnits på de flesta Courtyard i Asien (Kina, Hong Kong, Indien, Thailand men dock inte Courtyard Tokyo Ginza) men inte på de i Europa (Belgien, Sverige, Tyskland) och USA.

  Vad är era erfarenheter?
   
  henrik l gillar detta.
 3. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  För att lägga till ytterligare en anomali så har Courtyard i HK erbjudit sen utcheckning kl 18 för guldkortsinnehavare. Nu har jag inte haft tillfälle att testa vad som har hänt sedan Marriott slog på stora trumman för att man garanterade sen utcheckning kl 16 för guld. Marriott Sukhumvit i Bangkok hade i alla fall anpassat sig till kl 16 som klockslag för sen utcheckning. Vill minnas att jag har kunnat checka ut runt 18 vid tidigare tillfällen.
   
  David gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×