Costa Rica-tips

Diskussion i 'Resmål & visum' startad av flybob, 22 Juli 2016.

 1. Vi är en grupp om 6 personer som kommer att spendera 29 december till 5 januari i Costa Rica. Vad har ni för tips? Saker vi måste se/göra? Är buss ok för att ta sig runt? Taxi känns lurigt att hyra då vi är 6 personer.

  Planen just nu ser ut på följande vis:
  2 nätter i Monteverde sedan vidare till Playa Carmen för nyårsfirande och bad. Sedan vidare till Tamarindo för att träffa sköldpaddor. Andra ställen vi bör stanna?

  Alla tips uppskattas.
   
 2. Homer

  Homer Medlem

  Poás Volcano National Park, ligger ett stenkast från San José, kombinera med vattenfallet Laz Paz
   
 3. Jakob Österberg

  Jakob Österberg Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Vi var runtomkring Manzanillo, Limón, Costa Rica och där var det helt underbart. Ligger i sydöst så lite långt kanske om ni är på östkusten. Vi var dock inte på något annat ställe så kan inte jämföra, men det var underbara stränder, knappt något folk och billig mat och boende. Det var få ställen som tog kort, så ta med cash.
  Bästa sättet att ta sig runt om ni är sex personer skulle jag säga är med en hyrbil. Ta en minibuss eller liknande så får ni gott och väl plats. Men vägarna kan bitvis vara dåliga.
   
 4. PrebenA

  PrebenA Ny medlem

  Land:
  Danmark Danmark
  Min bedste anbefaling er helt klart at tage på vandretur i Arenal Nationalpark, der er fyldt med spændende dyr og planter. Helt gennemgående er det bare en helt fantastisk natur. Må sige at jeg synes deres vulkaner er et meget imponerende syn. Vi havde valgt at tage en guidet tur, gennem vores rejseselskab, det fortrød vi ikke. Det er jeg sikker på gjorde turen meget mere udbytterig. Kan bestemt anbafale dem. Jeg mener at dette link Costa Rica Rejser – Vi Skræddersyr Din Vidunderlige Rejse i dag guider dig hen til deres side, hvor du kan hente inspiration. God fornøjelse på rejsen
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×