Senaste nytt

Cluj Napoca - Rumänien

jerixon

Medlem
Tjenare,

Jag har bokat en weekend till Cluj under Basket EM 2017.
Försöker alltid hålla ner kostnaderna på de här småresorna till Öst och det blir därför Wizz air dit och hem för runt 400kr t/r.

Däremot har jag inte bokat något boende. Kikar på Hampton by Hilton där det kan vara värt att offra 10.000 poäng per natt då priserna är runt 1200kr natten annars under den här perioden.
Inser att det är långt kvar så bokar nog något avbokningsbart bara för att säkra upp.
Hotelltips i övrigt?

Finns det övriga tips om vad man bör se och göra i staden? Vart äter man?
Har en dag ledig av mina tre då det inte går några matcher.

Tack på förhand // Johan
 

Elias

Medlem
Har en god vän som är där i jobb minst några dagar per månad, som brukar vara en bra källa. Kan höra med honom om du vill? :)
 

tobbe88

Medlem
Nu är detta tips kanske för sent men jag har spenderat en månad i Cluj för 7 år sedan. De hade en italiensk resturang som serverade mycket goda pizzor . Baracca heter den. Men det var som sagt flera år sedan och jag var 20, med lite livs erfarenhet. Men kommer ihåg det som otroligt goda pizzor.
 

JanneB

Medlem
Det bästa vi åt på var ADI Steak House. Bra kött men tillbehören var lite trista så välj med omsorg. Minns bla att grillade sparrisen var riktigt trött. Bra förrättsplocktallrik som passar bra om ni är många. Buffalomozzarellan var en av de godaste jag ätit.

Bra och kanske framförallt intressanta lokala vin finns på de flesta finare restauranger. God öl från lokala microbryggeriet (Hophead) finns också på många hak. Undvik dock att äta på haken.

Om vädret är med er rekommenderar jag restaurangen som ligger i centrala parken intill gamla casinobyggnaden. Bra drinkar, bra pizzor och allmänt trevligt vid vattnet.
 

jerixon

Medlem
Inte åkt ännu och vet ej om jag kan åka. Eventuellt blir det att vaska den billiga biljetten :)
Tackar dock för tipsen!
 
Toppen