Senaste nytt

Byta plats på planet m.m.

Hon hade inte förstått att man inte kan boka bonusbiljetter med andra bolag på SAS hemsida. Herregud så ineffektivt det är nu, måste vara en hyfsat läcka i SAS finanser...

Nu verkar det som att det blir Air Canada dit och Lufthansa hem, hon glömde att informera om att när man avbokar biljetten så tar det några dagar innan den går att boka igen.

Kan det finnas några regler som säger att man man inte får gå mellan kabiner (ekonomi och business) på dessa bolag?
 

Nemo

Medlem
Det är SAS till London och sen Air Canada till Kanada.
Om barnvagnen: Jo jag förstår att jag inte kan ha den på planet :) Menade mer om den räknas som ett extra bagage eller hur det fungerar.
AirCanadas regler gäller enligt SAS.
Resa med anslutningar - SAS
Med AC kan du ta med 1 incheckat bagage åt barnet samt barnvagn (se särskilda regler) och handbagage.
aircanada.com - Travelling with an infant or child
"A child or infant's baggage allowance is over and above that of the parent(s).
Checked baggage:
Please refer to the checked baggage table that corresponds to your itinerary to determine the allowance for your infant or child.

Carry-on baggage:
If you are travelling with an infant on your lap, you may bring one standard carry-on bag not exceeding 10 kg (22 lb) in weight to carry their belongings, in addition to your personal carry-on allowance."
Checked Baggage - aircanada.com
"(0-2 years)
NOT occupying a seat (on lap)
1st bag
Free (23 kg)
icon_stroller.gif

+ 1 stroller to be checked at the gate during boarding
+ 1 car seat or booster seat"

 

Bryant

Medlem
När vi flög med vår bebis då fick vi plats automatiskt där du har bulkhead framför för att man ska få bassinet monterat på väggen strax efter take-off.
Kan säga att det är en riktig life saver!

Barnvagn, som du förstår kan inte användas ombord, men du kan ha barnvagnen tills du/ni lämnar gaten. Sen får du barnvagnen när du lämnar flyget. Det är så det fungerar på de flesta flygbolag...

Arlanda tillåter inte att man tar vagnen med sig till gaten. Enda chansen där är att ha en vagn som är godkänd som handbagage.
 
Hvordan mener du? Jeg tror det er de færreste selskaber der tillader passagerer at fra en lavere kabineklasse besøger en højere kabineklasse. Den anden vej er der normalt frit spil.

Även om man har fru och barn där? Låter konstigt att man inte skulle få besöka dem för att de sitter i business.

Ang. SAS support. Hon var ny. Men om man inte känner till att man inte kan boka bonusbiljetter med andra bolag via SAS hemsida så kan man nog inte räkna med att de känner till något alls om bonusbiljetter.
 
Toppen