BusinessClass.se möter Qatar Airways VD Akbar Al Baker

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av Jacob, 15 Mars 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Qatar Airways har gjort en imponerande resa under de senaste två decennierna, från att ha varit en liten lokal spelare i Mellanöstern till att idag trafikera 125 destinationer runt om i världen med 250 trafikflygplan på order. En stor del av denna prestation kan tillägnas Qatar Airways hängivne VD Akbar Al Baker. BusinessClass.se fick möjlighet…
   

  Se hela inlägget

 2. Jonas Forslin

  Jonas Forslin Medlem

  Ort:
  Solna
  Land:
  Sverige Sverige
  Nu börjar det likna något! Kul att få höra lite vad den beryktade mannen har att säga. Han verkar vara en sån som lägger sig i stort som smått i organisationen på gott och ont. Kommer ihåg någon film från nya flygplatsen där CNN (har jag för mig) är på plats och han råkar få syn på någon lucka till brandsläckarutrusningen som inte riktigt är helt plan (då den är av plåt) och någon stackars medarbetare får ta på sig att få den utbytt. Undrar om någon vågar säga nej?
   
 3. FF#1

  FF#1 Medlem

  Ort:
  Luleå
  Land:
  Sverige Sverige
  hehe, synd om det är en som arbetar med nått helt annat tex. elektriker som får brandposten på halsen.
   
 4. Jacob

  Jacob Medlem

  <blockquote><strong>Jonas Forslin;125908 wrote:</strong> Nu börjar det likna något! Kul att få höra lite vad den beryktade mannen har att säga. Han verkar vara en sån som lägger sig i stort som smått i organisationen på gott och ont.</blockquote>
  Hehe! Visst kändes det som han involverade sig i ett och annat i företaget, även ett antal nivåer ner i hierarkin, det var rätt många detaljfrågor han kunde svara på. Men jag fick inte intrycket att det var på ett orimligt sätt och utan att han först hade kött på benen och visste vad han pratade om. Han är ju dessutom utbildad pilot och vet hur ett flygplan är konstruerat och vad det innebär att flyga ett flygplan. Han är helt klart medveten om sina egna begränsningar, annars hade de omöjligt kommit dit de är idag.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×