British Airways Business Class A380 mellan London och Hong Kong

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av Jonas Forslin, 19 November 2014.

 1. Jonas Forslin

  Jonas Forslin Medlem

  Ort:
  Solna
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag måste säga att jag gillar A380 som plan, väldigt tyst och behaglig flygresa och jag märket som sagt inte ens att vi var nära marken eftersom jag satt en bra bit från fönstret på övervåningen. British Airways produkt är väl inte den bästa jag testat kanske men funktionell sånär som på utrymmet att förvara…
   

  Se hela inlägget

 2. Jacob

  Jacob Medlem

  Tack för en mycket utförlig recension.

  Håller med om att förvaringen kunde vara lite bättre, finns inte heller något cocktailbord eller liknande där man kan lägga saker. Den lilla lådan är också lite knasigt placerad för förvaring av personliga tillhörigheter, skulle gissa att den är avsedd för skor.
   
 3. Jag flög Hong Kong->London med A380 förra året och jag håller med om dålig förvaringsmöjlighet i Club World säten.
  Jag pratade med pursern om detta och hon var fullt medveten om detta och hon skämdes lite för det var nya kabinen men det inte har återspeglat tidigare feedback från kunderna.
   
 4. Intressant recension, även detta med förvaringsfacket...för det stora svulstiga facket vid fönsterplats finns även i helt vanlig ekonomiklass! Åtminstone på övervåningen.
   
 5. Jonas Forslin

  Jonas Forslin Medlem

  Ort:
  Solna
  Land:
  Sverige Sverige
  Se där! Det fungerar väl som utfyllnad närmast fönstret pga den böjda formen på flygplanskroppen. Är det så på alla A380 oavsett bolag?
  Hur som helst är det märkligt att British Airways använder sig av en bussiness-stol utan någon möjlighet att ens ställa ifrån sig välkomstdrinken (om man inte vill dra fram bordet vill säga).
   
 6. Jag hoppas klämma in en recension från gårdagens flygning i WTP på 380 till Dulles. Klart positivt överraskad för min del. Blir First hem i januari

  Kan hålla med om förvaringen om man inte har fönsterplats. Jag brukar ha mi vattenflaska på ovansidan av det inre armstödet de få gånger jag suttit i gång.
   
 7. Christian R

  Christian R DYKWIA

  Rigtig fin anmeldelse og Club World ser absolut ud til at være et fint business produkt. Jeg synes maden ser fin ud, men det wrap ser da lidt kedelig ud - eller er det bare mig?

  Jeg synes dog det ser ud som om man sidder meget yderligt ud mod gangen, men det er måske ikke så slemt i praksis når lyset først er slukket.
   
 8. AABack2ARN

  AABack2ARN Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Skall flyga A380 LHR-HKG och 773 på returen i Club World. Ser fram emot att testa A380n hos British Airways. Har hitills enbart testat Qantas A380
   
 9. Tror båda dina antaganden om fönsterfacket är korrekta, efter att ha sökt runt lite. AF har det tydligen också i vanlig ekonomi, och bara på övre däck.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×