Bora Bora - om jag bara hittade.....

Diskussion i 'Resmål & visum' startad av Bamsefar, 27 Januari 2018.

 1. tack @Homer den hade jag glömt bort. Inga priser så långt från Arlanda, men det finns priser från Frankfurt och London med United som hamnar på 45-50tkr i business.

  Tyvärr är det bara UA949 LHR-SFO som passar samma dag, och den kräver övernattning i London från Arlanda.
  UA 949 0 LHR
  11/27/18 9:20 AM SFO
  11/27/18 12:25 PM 777

  UA 115 0 SFO
  11/27/18 2:45 PM PPT
  11/27/18 9:25 PM 788
   
  Last edited: 29 Januari 2018
 2. Bamsefar

  Bamsefar Medlem

  Japp - det är den jag tittat på tidigare....

  Hmm.... Denna kanske skulle fungera trots allt, undrar hur mycket man kan stuva om den där resan. Som jag skrev, få byten helst och inga stay-overs. MEN just via Melbourne och Sydney skulle fungera, då kombinera med just long stayover i båda riktningarna (vilket säkert inte tillåts). Och med lång menar jag kanske 3-5 nätter per stad. Dunderfru och jag vill gärna tillbaka till båda dessa städer, vi var där 2016 i februari och jag vart såklart sjuk på vägen till Sydney och förlorade i princip 4 av 6 dygn liggandes i feber. Kul. Not. Och i Melbourne har jag kompisar, och om man matchar rätt tid så kanske man kan klippa F1 racet också. Nu vart det dock lite långt inser jag, 5 nätter i Melbourne + 10 nätter på Bora Bora + 5 nätter i Sydney = 20 nätter, plus då några flygnätter (antar att det blir i alla fall två nattfligther) så det blir en 3-veckors semester. Det skulle jag kanske kanske kunna tänka mig, speciellt med den prislappen på flyget.

  Stort tack för tipset med andra ord!
   
 3. Bamsefar

  Bamsefar Medlem

  Btw jag känner till HNL-PPT - men den trippen är också dyr, plus att Hawaii biljetterna tillkommer....
   
 4. Bamsefar

  Bamsefar Medlem

 5. @Bamsefar jag kollade nu reglerna i detalj. Det är Auckland, NZ som gäller och inte Melbourne eller Sydney, samt enbart Air New Zealand. Dock går det att ha stopover i Auckland.

  En möjlighet blir då open-jaw ARN-PPT och t.ex. MEL-ARN samt envägsresa mellan PPT och MEL. Ganska dyrt med business mellan PPT och Australien tyvärr.
   
 6. Bamsefar

  Bamsefar Medlem

  Oj - ja då föll den varianten - synd, trodde att du hittat en bra kompromiss.
   
 7. Lind78

  Lind78 Medlem

  Jag och tjejen bokade nyligen en resa till Bora Bora nu i mars/april, ett drömresemål för oss båda och då jag fyller 40 så passa vi på. Vi hittade bra priser med Singapore Airlines, Stockholm-Singapore-Auckland(med 5 dagars stopover i Singapore på hemvägen), runt 22000kr/person i business. Sedan tillkommer ju två flyg, flyget Auckland-Tahiti(där blev det ekonomi med Air new Zealand för runt 5000kr/person) samt sista propellerflyget ut till BB med Air Tahiti, och jo dom skulle också ha betalt, runt 2700kr/person.
  Lång resa, men då det mestadels är i Singapore airlines business så känns det inte jobbigt. Blir även några dagar i Auckland på diavägen.
  Däremot så var hotell på BoraBora en utmaning, vi var kanske sent ute men priserna på dom hotell vi helst velat bo på var på tok för höga, vi bokade Le meridien och snittpriset per natt hamnade runt 7000kr, vilket ju inte heller är direkt billigt.
   
  Ghoose och Juancarlos gillar detta.
 8. Homer

  Homer Medlem

  Ghoose och palmen gillar detta.
 9. Bamsefar

  Bamsefar Medlem

  Bra tips där Homer!

  I vårt fall lär det dock bli just Four Seasons Bora Bora - men det finns flera riktigt fina öar runt om - och man kan ju alltid flyga helikopter....
   
  jerixon gillar detta.
 10. jerixon

  jerixon Medlem

  Ort:
  Linköping
  Land:
  Sverige Sverige

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×