Senaste nytt

Bonusprogram strategi

Om samtliga Star Alliance resor, hur skulle man utnyttja SAS Eurobonus för att US Airways Dividend Miles på bästa sätt (klass uppgraderingar)?

I vilket fall är det värt att få en US Airways medlemskap?
Hm, här kanske behövs att särskilja frågorna.
SAS Eurobonus är bra att ha om man flyger mycket inrikes med SK och man vill ha Amex eller Diners för att betala med kronor. US Airways medlemskap är ett måste för att kunna köpa miles vid kampanjen för att resa med Star Alliance.
 

pep

Medlem
Jeg har naesten droppet SAS EB og satser (i Star Alliance) nu paa LH, (har også kort på TG, ET, Egypt, og UAs programmer), da statuskort gælder 2 år. Mit problem bliver at jeg ikke kan komme paa SAS-loungen i CPH og ARN med LH sølvkort på economy billet. Men så har jeg adgang til mange andre LH bz-class lounges i Europa. Og faar klaret loungene i CPH og ARN med kreditkort....

Skyteam: Flying Blue og Aeroflot
Oneworld: Forsøger at undgå denne alliance for at få focus og for at undgå BA flight attendents....

Så har jeg desuden andre kort til GulfAir, Qatar, PIA, MH, SQ, etc.Men de sover undtagen for Qatar....(der er uden alliance)
 

Eurofooty

Medlem
@pep

Vet du om LH Miles and More har ocksa anslutning till AMEX eller ett annat kort for att bygga upp basbonuspoang genom kreditkortskop?
 

Senator

Moderator
Inte för boende i Sverige tyvärr

Det handlar inte så mycket om vart man bor men vart man har bank :cool: Om man har någon som bor t.ex. i Tyskland eller Schweiz så kan dessa kanske hjälpa via en form av c/o adress och en bra bankrelation. Dock måste man vara medveten om valuta förluster, så det kostar en del att göra detta. Jag har t.ex. M&M American Express Platinum från Swiss, men det är av lite andra skäl.

Dock tjänar man inte status miles på detta.
 
Toppen