Senaste nytt

Boka First Class med EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher

Dr. Miles

Expert
Hur är det med Singapore Airlines restriktioner av att ställa Första Klass biljetter till förfogande för icke KrisFlyer medlemmar, men medlemmar i annat Star Alliance program, fortfarande No Go på den?
Du kan hitta First class award på korta flygningar t ex Singapore-Jakarta, Singapore-Manila men inte på long haul flygningar som flygs med Boeing 777-300ER eller Airbus A380. ( = i praktiken ingen Singapore Airlines First class award mellan Europa - Singapore)
 
Last edited:

johisco

Medlem
Om du inte vill betala mycket för bränsletillägget. Välj ANA:s flygningar.

För mer info, kan du läsa den här tråden:
Jämförelse av summa av bränsletillägg+skatter för bonusresa Stockholm-Bangkok med SAS EuroBonuspoäng | BusinessClass.se forum | 350 000 inlägg om resor


Du kan inte boka SWISS First class award med SAS EuroBonus poäng.
Det står i första inlägget på tråden: SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2016) | BusinessClass.se forum | 350 000 inlägg om resor

Jag rekommenderar dig att läsa ovannämnda tråden innan du ställer ytterligare frågor. :)
Grym sammanställning, ANA som dessutom verkar ha en fantastisk F skulle ju va grymt om man fick till något med att ha som backup. Hittade tyvärr bara 1 plats i F med utresa runt 30e april/1a maj men vem vet, kanske dyker upp en till
 
Är inne på att boka en resa till Tokyo i F och önskar testa LH dit men är inte lika noga att åka F hem. Hur många poäng använda om jag åker F från Arlanda till Tokyo och Business tillbaka?
 

staff

Medlem
Har aldrig bokat en EB-bonusresa, men star i slag att hjalpa en familjemedlem med en Amex-voucherbokning. Hur funkar det med andringar (t.ex. andring av flygbolapa samma rutt, eller att byta rutt helt och hallet)? Vill garna fa till en bokning i LH F men da maste man ju "lasa in" nagot annat i vantan pa T-14 dagar fore avgang.
 

dkvk

Medlem
Om- och avbokning är möjlig att göra fram till 24h innan avresa. Ombokning kostar 150:- i adm avgift. Avbokning utan kostnad.
 
Toppen