Senaste nytt

Billig flygbiljett till Japan någon?

Status
Stängd för vidare inlägg.

Tanuki

Medlem
Har en vän som vill bli av med en flygbiljett till Japan (Tokyo).
Har inte så mycket detaljer just nu men skriver mer sen.

Datumen är 22 Maj - 1 Juni - 5000kr

Någon som är intress? Håll er uppdaterade så skriver jag mer sen :cool:

Först till kvarn...
 

Dr. Miles

Expert
Hej Tanuki

Vi har ett dedikerat forum som heter Marknadplatsen för detta syfte men då krävs det att du måste ha varit aktiv minst 1 månad OCH skrivit minst 50 inlägg.

Detta kan låta lite hårt men denna typ av tråden är inte tillåten utanför Marknadplatsen därför stänger jag tråden.

Regler för Marknadsplatsen
På Marknadsplatsen kan du annonsera om reserelaterade produkter du vill bli av med eller behöver. Det kan vara saker som: uppgraderingskuponger, rabattkuponger, statusuppgraderingar, väskor, osv. Vi försöker vara öppna för vad som du tycker passar i det här delforumet.

Marknadsplatsen är populär och vi vill gärna se tillgång till detta delforum som ett förtroende vi ger aktiva medlemmar. Därför krävs det minst 50 inlägg innan du kan läsa annonser eller annonsera själv, du måste också ha varit medlem minst en månad.

Övriga regler för Marknadsplatsen (självklart gäller även de allmänna reglerna här):

  1. Endast privatpersoner får skriva, sälja eller köpa i delforumet.
  2. Trådtitel ska alltid inledas på något av följande sätt: "Säljes:", "Köpes:", "Bytes:" eller "Bortskänkes:".
  3. Businessclass tar inget ansvar för affärer som förmedlas via det här forumet. Alla affärer görs endast köparen & säljaren sinsemellan. Medlemmar uppmanas därför att vara försiktiga och varsamma för att unvika bedrägerier.
  4. Det är inte tillåtet att på något sätt göra affärer med produkter som är olagliga att köpa/sälja/inneha i Sverige eller något av de länder de båda partnerna befinner sig i.
  5. Varje startad tråd måste innehålla en produkt, endast länk till annan sida är inte tillåtet.
  6. Varje objekt får annonseras endast en gång. Om ett objekt förblir osålt får man putta upp sin tråd (genom att svara i tråden) max 2 gånger med minst 14 dagar emellan.
  7. Delforumet får inte användas för diskussioner eller kritik av en annons. Det är dock tillåtet att ställa frågor till trådskaparen, lägga offentliga bud eller skriva att man skickat pm till trådskaparen.
  8. Man får endast sälja produkter i trådar man själv skapat.
  9. Medlemmar som missbrukar dessa regler, lägger vilseledande bud, inte upprätthåller sin del av en affär eller på annat sätt försämrar klimatet i delforumet kommer nekas framtida tillträde i delforumet, hela forumet och/eller medlemskapet kan avaktiveras.
  10. Det anses god ton att uppdatera sin tråd när produkten blivit såld, köpt, osv. men detta är inget krav.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen