Senaste nytt

Betalo inför överföringar till bankkonto

SNIFF

Medlem
Man får inte göra betalningar till sig själv och få poäng. Man får tex inte göra en betalning till sitt eget bankkonto via Betalo från sin eget företag eller där man är delägare och sedan föra tillbaka pengarna. Detta är något som Betalo kollar upp och de cancellerar sedan betalningen.

Låter alldeles för omständigt att kolla upp vem som är delägare av ett bolag och dylikt... Det är ju inte ens säkert att det finns med i bolagsverket vem som är delägare och inte.
 
Ok, vi har nog en annorlunda syn på vad som räknas som kostnader. Du köper poäng för 2000 kronor och tycker inte att det är en kostnad? Om man handlar med kortet för 100.000:- i andra sammanhang så får man också 20.000 poäng, men utan extra kostnader. Stor skillnad, anser jag.
Naturligtvis, men i första fallet flyttar man 100k från vänstra till högra handen. I ditt fall blir man 100k fattigare i utbyte mot "prylar". Viss skillnad tycker jag. Nu lär det inte funka i vilket fall som helst, så hela teorin rasar som ett korthus.
 

Andreas.Net

Medlem
Det låter ju lite för bra för att vara sant om man nu får poäng för dessa transaktioner, det är ju själva definitionen av 'manufactured spending'.
 
Toppen