Begränsad service på Roms Fiumicino flygplats (FCO

Diskussion i 'Flygplatser' startad av Kelgris, 24 Maj 2015.

 1. Kelgris

  Kelgris Medlem

  På grund av brand för ett par veckor sedan har service på FCO varit begränsad (så sent som den 24 maj 2015). Inckeckning för Star Alliance sker som vanligt på terminal 3 men man får sedan ta sig till terminal 1 för att passera säkerhetskontroll. Är man redan incheckad och reser utan bagage ska man alltså ta sig direkt till terminal 1. Det luktade faktiskt av rök särskilt vid Gates C och D och – häpna! – ingen lounge var öppen. Även om detta är något som ligger utanför flygbolagets kontroll tycker jag att det inte skulle vara fel med ett sms-meddelande, men det var inget från SAS. Nu är frågan när man återgår till normalservice igen. Ankomsten är förresten också genom terminal – bra att veta om man blir hämtad från flygplatsen.
   
 2. Steve

  Steve Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Någon som vet om loungen är öppen igen?
   
 3. Steve

  Steve Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Svarar på min egen fråga, nej ingen lounge tillgänglig som EBG då renovering fortfarande pågår efter branden.
   
 4. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Lite uppdatering. Flög idag med British Airways till LHR med 11.45-avgången och hade det tveksamma nöjet att checka in i terminal 5, samtidigt med incheckning till alla US-flighter. Det kändes lätt kaotiskt i T5, ska ni igenom där på fm vid 10-11, se till att ha gott om tid. Efter att man tagit sig igenom security (med fast track för business) och imigration, bussades vi till G-gaterna, dom där man tar det förarlösa tåget till. Där fanns ingen lounge. Jag anlände från PMO till T1 ca 9.15, min avgång var 11.45, via T5. Kan väl säga att jag kände inte att jag missade massa tid i loungen, utan 2,5 timme var lagom för en stressfri transfer, med omcheckning av bagage. Sedan verkade British Airways ha sin förhatliga "extended frukost" på flighten, som serverades direkt när lamporna slocknat. Dvs champagnen fick man ta direkt till maten:eek:
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×