Beach club access i Dubai

Diskussion i 'Hotell' startad av Xavi11, 29 April 2013.

 1. Xavi11

  Xavi11 Medlem

  Skall till Dubai i höst och planerar (efter tips på BC) att bo på Jumeirah Emirates Tower eftersom man då kommer att ha full access till Wild Water och poolområden vid Madinat och Jumeirah Beach Hotel men till ett signifikant bättre pris. Har dock en fråga som kanske någon rutinerade BC medlem kan svara på och det gäller hur de har satt upp beach accessen på utcheckningsdagen. Behöver man "kliva av" området när man checkat ut eller kan man hänga kvar några timmar ytterligare? Är det biljetter som gäller, armband eller vilket system kör de??

  Sedan undrar jag om ni har andra tips på "billigare" hotell som också har upplägget med beach club access. Kommer vara i Dubai ca 12 dagar så det hade varit kul att byta miljö vid något tillfälle.
   
 2. emiland

  emiland Medlem

  Ort:
  Helsingborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Vi bodde på westin mina seyahi när vi var där i februari. Fint hotell, egen strand men vi har två små så full fart med vattenland var inte prio 1.
  Hotellet var dock toppen och det finns på vår "hit kan vi åka igen lista" fast det kvalificerar sig inte till skaran "billigare"
   
 3. Olsson91

  Olsson91 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är armband som gäller. Fick ett sådant Orange fult armband. Finns de som kommer med kort och bara klampar rakt in med.
   
  Last edited: 29 April 2013

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×