Att flygplansmat smakar bättre än det ser ut brukar vara regeln. En annan oskriven lag är att det däremot aldrig är lika gott som det låter på namnet. Din bild förtäljer sanningen bakom namnet "breast of chicken in a shiitake mushroom cream sauce, with cheddar cheese and spring onion mashed potato, accompanied by carrots and green beans." 
Den som sett British Airways-avsnittet av Heston Blumenthals "mission impossible" kan se vad som var grejen med både denna rätt och den tidigare publicerade Olympiska menyn för C och F-klass. Svamp, ost, tomat, sjögräs och lök i massor -> Försök att maximera mängden umami i rätten utan att ta asiat-genvägen och proppa lådorna med natriumglutamat. F/C-versionen av OS-meny:
FIRST
Starter
Rillette of mackerel dressed on a pickled cucumber carpaccio
with sour dough croutes
Main
Potted braised beef, with a potato and horseradish topping served with hispy cabbage, baby carrots and roasted shallots with a rich jus
Dessert
Chilled chocolate fondant with a salted caramel liquid centre, caramel sauce and spun sugar topped with hazelnuts
CLUB
Starter
Golden beetroot, with goat's cheese and elderflower dressing
OR
(July) Smoked salmon and Cornish crab roulade with servruga caviar gribiche sauce
and summer cress salad
(August) Smoked salmon tartare with pickled cucumber ribbons
radish salad and crème fraiche
(September) Gin & Tonic cured smoked salmon
Main
Fish pie using sustainable sourced hake, dressed with parmesan pomme puree
and a warm tartare sauce
Dessert
Lemon curd cheesecake with raspberry and basil compote
Last edited: 26 Juli 2012