Bästa lounge i Shanghai och Beijing?

Diskussion i 'Star Alliance' startad av Thomas_Malmö, 11 Juni 2015.

 1. Thomas_Malmö

  Thomas_Malmö Medlem

  Hej,

  Om några timmar flyger jag domestic från SHA till PEK och sen vidare till CPH. Vilken lounge är att rekommendera för *G?
   
 2. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Du får en inbjudan till en Lounge när du checkar in. Tror inte du kan gå någon annanstans. Det är tredjepartslounger, så de bryr sig inte om ditt kort.
   
 3. Flying P

  Flying P Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Om jag minns riktigt ligger Air China lounge till vänster efter security. Ta alltså inte rulltrapporna ner. Inget att hylla, vill du ha en bra fika rekommenderas Starbucks istället.
   
 4. Jaha, @johnenrik är det så på PEK också att man inte kommer in i Air Chinas lounge utan inbjudan?
   
 5. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Utan att veta ett dugg skulle jag säga att det nog är så. På PVG måste man ha en inbjudan och den får man vid incheckning. Sen är det väl Air Chinas lounge som man får inbjudan till om man flyger *A iofs, så då spelar det nog ingen roll. Flyger man OneWorld är det lite olika lounger beroende på bolag. Men därför min "tror jag" i ovanstående svar. Men det vore kul om @Thomas_Malmö återkommer med resultatet sen. :)

  Sen inser jag att jag snackar lite skit. Det är oftast tredjepartslounger skulle jag säga. Alla lounger är inte det i Kina. :)
   
  Cristoffer Cedergren gillar detta.
 6. Flying P

  Flying P Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Var det inte SHA Thomas skulle flyga från, iaf nämner han det i första inlägget. Det går bra att gå in i Air China lounge på SHA utan inbjudan.
  I PEK behöver man inte heller ha inbjudan till Air Chinas loung om man är *G och reser med *A.
  Den nya *A loungen på PVG kanske man behöver inbjudan till, men skulle vara förvånad om man inte blir insläppt utan inbjudan om man har *G och reser med *A. De brukar göra noteringar separat isf.
   
 7. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Ofanken. Jag har iofs alltid haft inbjudan till Air China och den som var innan för SAS, Lufthansa och TK, #91 eller vad den hette, den krävde inbjudan. Jag bara förutsatte det var likadant på Air China, när den blev klar och tog över.

  Då tar jag tillbaka allt jag sagt här. Lyssna inte på mig mer. :)
   
 8. Flying P

  Flying P Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Har gjort ett antal connections via PEK både domestic-international, international-domestic och international-international och har då aldrig behövt inbjudan.
  Ja jag har oftast också fått inbjudan på PVG men vet att några gånger har jag tappat den eller förlagt den i väskan någonstans och då har de istället godtagt boardingpass och guldkort.
   
  johhenrik gillar detta.
 9. Sorry om jag kapar tråden, men funderar på en liknande fråga. Flyger Swiss i C-klass från PEK i juli. Avgång 06.45 vilket är midnatt här hemma och det blir lagom att sova hela vägen hem. Tänkte därför åka till flygplatsen redan på kvällen och hänga i loungen tills flyget går. Kör alltid bara med handbagage. Frågade Swiss kundservice om detta och de sa att det borde gå, att jag kommer in i Air China Loungen i term 3 och att den är öppen hela natten. Har dom rätt?
   
 10. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag är ganska säker på att de har fel. Tror den stänger 22, men jag är inte helt 100% säker.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×