Senaste nytt

Bästa business class till New York

Treo

Medlem
BA har ju rea nu, och eftersom du redan flugit C med dem i vinter kanske du kunde fixa BAEC Silver i och med kommande resan? Tillgång till lounge (om du någon gång tvingas resa Eco :rolleyes:), mer Avios, val av säte vid bokning etc. Eller varför inte prova AA:s nya 777 över Atlanten (nackdelen är byte av terminal på Heathrow och sämre lounge på hemresan)?

Med barn skulle jag annars också satsa på direktflyg, kanske kreditera United/SAS till Aegean Gold?
 
Tack för alla fantastiska tips! Trodde aldrig man kunde få så många bra svar. Är så tacksam att ni tar er tid.

Byta plan har aldrig varit några problem med tre-åringen. Har man bara rejält gott om tid mellan flighter är det inga bekymmer. Han var med oss till Jamaica i höstas, och S:t Martin året innan dess. Ingen av dessa gånger har det varit bekymmer. Vi flyger ofta med honom eftersom vi älskar att resa. Därför är flygplan och flygplatser något han älskar.
 

agehall

Medlem
Trodde aldrig man kunde få så många bra svar. Är så tacksam att ni tar er tid.

Tja, det här är vad många av oss gör dagligen för egen räkning.. Det är få communities där du hittar så mycket folk som reser så mycket som vi som hänger här. Eller som gör så galna saker.

Ju mer specifika och objektiva frågor du ställer, dessto bättre svar kommer du att få. Vågar nästan garantera att oavsett vad du undrar över så har någon här redan testat.
 
Toppen