Senaste nytt

Att köpa infant in seat på SAS

twiggs

Medlem
Nu står jag i startgroparna för att resa med infant. Men varför behöver man bassinet om man köpt säte? Känns rimligt att förturen går till den utan egen stol.

I C-klass tycker jag att det är oacceptabelt med barnskrik; har gjort misstaget en gång för rätt många år sedan med att boka spädbarn i knät och tro att bassineten ska göra underverk men då ville vår dotter mest vara i närheten av oss (och vi ville sova) så det blev en mardrömsflygning eftersom ingen av oss kunde ha henne i knät särskilt långa stunder eftersom det snabbt blev obekvämt.

Så då blir bassinet + säte lösningen (vissa spädbarn tycker nämligen att bassinetten är helt ok medan det är tvärtom för andra). Som tur är så reser vi på longhaul relativt sällan alla tillsammans där bassinet krävs. Men när det väl gör det så gör vi det så gör vi det alltid på ombokningsbara biljetter ifall något skulle krångla med våra specifika krav.
 

A380*G

Medlem
Det finns redan en tråd som behandlar huruvida man kan/ska/vill resa med infant. Denna tråd handlar om hur man köper biljetterna.
 
Toppen