Senaste nytt

Arlanda har dyraste parkeringen i Europa

Jacob

Medlem
Detta enligt en undersökning som Expedia gjort. Arlanda var i särklass dyrast i Europa med 80 kronor/timme. Silverplatsen gick till London Heathrow och bronsplatsen till Köpenhamn Kastrup. Billigast av de stora flygplatsen var faktiskt den annars så utskällda flygplatsen Paris Charles-de-Gaulle med 22 kronor/timme.
 

Jacob

Medlem
Detta enligt en undersökning som Expedia gjort. Arlanda var i särklass dyrast i Europa med 80 kronor/timme. Silverplatsen gick till London Heathrow och bronsplatsen till Köpenhamn Kastrup.

Billigast av de stora flygplatsen var faktiskt den annars så utskällda flygplatsen Paris Charles-de-Gaulle med 22 kronor/timme.

Arlanda dyraste i Europa | Resor | SvD
 

agehall

Medlem
Klart CDG är billigast, i ett råsocialistiskt land som Frankrike är det väl var mans rätt att parkera gratis nästan.

Det är dock lite förvånande att ARN är dyrare än tex LHR, som jag nog hade tippat skulle ligga lite högre.

Jag undrar vad Swedavia ska hitta på när vi kan börja teleportera till ARN, då får de ju svårt att ta ut sina skyhöga avgifter hela tiden.
 
Där ser man. Läste artikeln men det framgår inte riktigt hur räknar priserna?. För klar det är dyrt om man parkerar på korttid precis utanför terminalerna. men där får man väl bara parkera 1-2timmar endå?

Amsterdam är hutlöst dyrt. Där kan man ju parkera för 39,50euro om dagen. Men det finns också för 5euro dagen om man ställer sig längre bort...
 
Toppen