Senaste nytt

Amex Platinum ger fast track på Arlanda T5 och T2

Canadien

Medlem
Hade missat att det också finns fast track på HEL med Amex Platinum. Fungerar det på både T1 och T2?
Googlade för att se om det fanns någon video som visade hur den ser ut, men det blev konstiga svar

FTH.JPG
 
Borde väl vara så att de öppnar upp för Platinum i samma fast track som redan finns? Har incheckning med SAS ngt att göra med det? Vad menar de annars med "i anslutning till SAS incheckningsdiskar"? Det är ju nice om man kan få fast track de gångerna man inte flyger Star Alliance :)

SAS har inget med det att göra mer än att det är den Securityn som ligger till höger på Terminal 5 som avses. SAS incheckningsdiskar ligger "till höger" på T5. Det finns två Security för "vanliga" passagerare på T5. Till vänster och till höger. Separat spår och passage för Fast track-passagerare.
 

FrontX

Medlem
Har vid ett flertal tillfällen nu haft oturen att hamna i fast track som går långsammare än den vanliga. Alltid är det ju någon som inte vet vad som gäller.
Säkerhetspersonalen stoppar upp bandet genom att de står och kontrollerar resenärers bagage precis efter scanningen så att inget mer bagage kan komma fram, istället för att ta bort det och gå åt sidan. Säga något vågar man ju inte, för då hamnar man väl i en random helkroppsvisitering. Man ser att kön blir längre och längre bakom en, medans andra sidan flyter på som vanligt.
Hela grejen med Fast track blir liksom lite avrtrubbad då, hade gärna dröjt mig kvar om personalen bjudit på ett leende. Istället för att skrika att man inte ska stapla backarna åt någon som ville rulla fram sin väska pga kön. Sällan man ser sådan oerhört uttråkad och ointresserad personal.
Men det är ju en bra förmån när den funkar som det är tänkt
 
Toppen