American Express Travel - en dyr tjänst?

Diskussion i 'Kreditkort' startad av tarzan, 17 Oktober 2012.

 1. tarzan

  tarzan Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Ja, alltså jag satt och kollade på resor, och såg att AMEX har en tjänst där man kan boka resor via deras hemsida, smidigt tänkte jag.

  Men när jag jämför resor som dom erbjuder mot flygbolagens egna hemsidor, så är det ju svindyrt! Flera tusen skiljer sig ibland åt.

  Vad är det man betalar mer för, är det någon extra service/tjänst man får? Har guldkort.
   
 2. Petter

  Petter Medlem

  Ort:
  Nacka
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är helt som du säger, den kan inte ens boka om man vill resa nästa dag..
  Känns inte som om man får något, jag har haft guld, platinum och sas amex.
   
 3. Den tjänsten riktar sig väl i huvudsak emot företag som har möjlighet att avtala rabatter osv. Att det finns en möjlighet även för privatpersoner att anlita den tjänsten är väl bara en typ av mersalg..
   
 4. Alx

  Alx Medlem

  Ort:
  Malta & NYC
  Land:
  Sverige Sverige
  American Express onlinebokning är som vilken annan resebyrå som helst, fast sämre. Inga extra fördelar alls. Deras telefonbokning och travel service KAN däremot ge vissa fördelar och rabatter, åtminstone som Centurionmedlem i Storbritannien. Men det är ytterst sällan ens då särskilt prisvärt för någon som inte är helt grön på att boka själv. Jag har de facto aldrig fått ett flyg- eller hotellerbjudande från de som jag inte själv har kunnat boka billigare någon annanstans.

  Däremot är de av någon outgrundlig anledning otroligt bra på att boka hyrbilar hos Avis och Hertz för en bråkdel av priset jag själv kan hitta via AWD m.fl. rabatter... Inte sällan ingår full tank i priset och vid några tillfällen (framför allt i Kanada och USA) så hade enbart kostnaden för den inkluderade tanken varit betydligt högre än hyrbilspriset. Uppgraderingar till supersize bilar sker alltid. Så just när det gäller hyrbilar så imponerar verkligen Amex Centurion travel service i Storbritannien. Jag förutsätter att den svenska motsvarigheten är minst lika bra.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×