Alp-inspirerad mat ombord på Lufthansa i juli och augusti

Diskussion i 'Lufthansa Group, Miles & More' startad av Jacob, 19 Juni 2011.

  1. Jacob

    Jacob Medlem

    Schweiziska stjärnkocken Roland Schmid, årets kock 2011 i Schweiz, har fått äran att skapa menyerna ombord på Lufthansas flygningar i business class och första klass under juli och augusti.

    Det kommer bjudas på traditionell schweizisk mat blandat med moderna kreationer.

    Vad sägs om lite Appenzeller Mostbröckli, en schweizisk biffspecialitet med melon och kantareller? Eller Älplermagronen, makaroner och potatis med alpost?
    På dessertmenyn kommer det exempelvis finnas Rüblikuchen (morotskaka, en klassisk schweizisk dessert) och naturligtvis en hel del goda schweiziska ostar.
     
  2. Geschnetzeltes kalbfleisch mit Rösti Züricher Art är min favoriträtt! :D
     
  3. BoBo

    BoBo Ny medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Låter spännande! Kul att Lufthansa försöker sig på lite udda mat ombord.
     

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×