Senaste nytt

Allmänna ryktestråden

NotRyan

Medlem
Ja, till skillnad från vissa andra (nu fd anställda) så är ju informationen föredömligt pålitlig. Undrar när han ska börja publicera nästa veckas lottorader..? :)
Kanske när han byter arbetsgivare till Svenska Spel haha.... Problemet var väl att Bagdad Bob var lite väl ivrig att berätta om vad dom hade i pajpen, även sånt som ligger långt i framtiden, och som kanske inte heller var helt beslutat :D
 

Ricci

Medlem
Kanske lite OT i denna tråd:

Pax hämtad av polis i MAN efter hotat (unruly) CC och sedan Kaptenen.
Edit: SAS CPH-MAN SK1545.

Edit2: Verkar som att hade ställt sig upp i stolen direkt efter landning...och en kvinliga CC hade sagt till föräldrarna att det var deras ansvar att hålla säkerhetsbältet på barnet. Dettta gillades inte av pappan som skulle känt sig krängt av att CC hade "fel kön" och sedan när Kaptenen kom så vara det många hårda ord varför han blev utsatt.
Enligt UK-polisen är han nu "Persona non grata" på MAN och vi får se om det leder till stämningar...
 
Last edited:

Fredde18

Medlem
Efter att slagit ihop lite info som flygplatsernas ledningar i Norrköping och Jönköping släppt ifrån sig till media i veckan är mitt tips/rykte/konstaterande följande:
Ny linje Norrköping-Jönköping-Köpenhamn. ATR i SAS färger. Start innan sommaren 2019.

Ny-gammal linje Karlstad-Jönköping-Frankfurt. Flygbolag nära Lufthansa, ev Cityline själva. Start innan sommaren om allt går i lås.

De tre städerna samarbetar med Jönköping som nav. Åtminstone resenärer från Norrköping ska kunna byta i Jönköping och tajma in Frankfurt-fluget. Allt på genomgående biljett med möjlighet till EB-poäng hela sträckan från Norrköping.

Kom ihåg var ni läste det först :cool:
 

Palazzi

Medlem
Kanske är det mer än ett rykte, men ändå inte längre gånget än ett tillstånd att flyga till/från USA. Nyheten är att Färöarnas flygbolag Atlantic Airways planerar att bli ett nav för atlantflygningar (av mindre proportioner) likt det som Island redan exekverat sedan länge.

Kan säkert vara ett roligt alternativ, om man har tiden, och min erfarenhet är att servicen är bra hos Atlantic (dock inget exceptionellt)

Flygtorget » Flygnyheter » Notiser » Nordisk flygplats vill bli ny hubb för atlanttrafiken
 
Toppen