Aeroflot Bonus mileage run på gång i pressen?

Diskussion i 'Skyteam' startad av Flying Finn, 23 Juni 2013.

 1. Flying Finn

  Flying Finn Medlem

  Land:
  Finland Finland
  Ämnet kan ses som politiskt explosivt eller som ett stort misstag av mig, i form av dålig humor som nykomling, men jag kan inte låta bli att leka med tanken att kanske allt som nu visas i nyheterna, är i själva verkligheten ett storstilat mileage run på HKG-SVO-HAV-CCS? ;)

  Måste nog kritisera honom - nej, inte det där stora ståhejet som pressen skriver spaltvis om, utan att hans routing är långt i från optimal! :p Dessutom så är HVA-CCS med annat än Skyteam! Han kvalar ju inte ens till Sky Team Elite med Aeroflot Bonus från sin resa. Vilken mjäkig amatör eller omedveten resenär han är! :p Fast på SVO har han ju t.o.m. limousinskjuts som om han skulle ha flugit SU i F. Lite mera storstilad terminal transfer? :)

  I fall någon är sugen på att delta i morgondagens hetaste nyhet, så finns det ännu 4 st. affärsklassplatser på SU150 (SVO-HAV) i morgon. Flygs med A330-200.
   
 2. Kricka

  Kricka Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Frågan är om man får poäng på Conviasa (VO) på sträckan HAV - CCS ? Sträckan flygs som codeshare
  med Aeroflot (SU).
   
 3. Flying Finn

  Flying Finn Medlem

  Land:
  Finland Finland
  Ajdå, han var slugare än vad jag tänkte. :)
   
 4. Jag är rätt säker på att samtliga på detta forum började tänka på möjliga routings och bolag när de hörde nyheten - och vilken tid vi lever i när alla kan följa flyktvägen på flightradar :)
   
  1 person likes this.
 5. BBC News - Edward Snowden: US warns Russia and China

  Jag undrar om det är det nya transithotellet på airside som vår företagsrepresentant @Aeroflot skrev.
   
 6. Nu har någon faktiskt skrivit en ganska rolig artikel om att ofrivilligt flyga economy i samband med jakten på Snowden;

  But the hunt for Edward Snowden is one of those assignments where the limited glamour of Havana and Caracas airports on a Monday night have been vastly outweighed by economy-class legs and sleep deprivation.
  ...
  So some two dozen of us had booked seats on the Havana flight. This was finally our chance to talk to Edward Snowden on our terms, not his.

  Some photographers even booked business class seats. Unfortunately, your intrepid correspondent was by the toilets at the back.
  :D

  BBC News - Edward Snowden: Futile flight from Moscow to Caracas via Havana
   
 7. Flying Finn

  Flying Finn Medlem

  Land:
  Finland Finland
  Journalisterna och fotograferna är tydligen ute på MR. Det blir ju trevligt med miles, i fall de flyger SVO-HAV-CCS-HAV-SVO - 14579 miles med 100% intjäning. Men nog måste man vara rejält mörbultad efter en sådan färd i turistklass. ;) Skulle nog inte själv göra det i tjänsten utan plats i C.
   
 8. NotRyan

  NotRyan Medlem

  Måste ha känts rejält bortkastat att sitta i economy till Cuba bara för att upptäcka att det inte alls fanns någon Snowden på flighten :)
   
  Last edited: 26 Juni 2013
 9. 1 person likes this.
 10. kristofergustafsson

  kristofergustafsson Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  CNN har gjort en intressant sammanställning av olika alternativa rutter Snowden skulle kunna tänkas ta för att flyga från Moskva till Venezuela: Out of Russia: Snowden's options
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×