Senaste nytt

Accor "Super Sale"

GillBates

Medlem
Överväger att bo på Sofitel Krabi veckan efteråt. Några erfarenheter kring platinumförmånder på Sofitelanläggningar?
Bodde där med familjen i julas. Vet inte om vi fick uppgraderat vårt rum (kändes rätt standard), men fick inträde till deras Hemingway club (på eftermiddagen) där de hade väldigt fina smörgåsar, kaffe och te samt alkoholfria drycker. Fick också gratis wi-fi samt ett (eller om det var ett par) plagg som de tvättade varje dag. Plaggen kom sedan fint inpaketerade i papper med Sofitels logga på.
Personalen var mycket trevliga och vid avresa från hotellet ställde sig en stor del av lobbypersonalen på rad och vinkade farväl när taxin lämnade. Snyggt gjort!
Vi hyrde också deras båt som tog oss ut till öarna utanför. Kan rekommenderas! Vi hade valt mat dagen innan och när vi väl hittade en fin strand, dukade båtbesättningen upp med linnedukar och bestick på stranden. Mkt trevligt.

Därefter bodde vi just på Mercure i Krabi som inte är i närheten av samma upplevelse som Sofitel Krabi. Inga förmåner här vad jag upplevde. Vi hade iofs bokat det "bästa" rummet utifrån att vi var 2 vuxna och 2 barn så det fanns väl inget utrymme att uppgradera oss.

Hoppas du får det bra!
 
Last edited:

erc

Medlem
Accor "Super Sale"

Slog till på några rum på Ibis Malpensa Aeroporto lagom till F1-loppet på Monza. Trehundra kronor rummet måste anses prisvärt!
 

Homer

Medlem
Ready to Celebrate: Mercure's 40th birthday!

banner-uk.jpg
 
Toppen