Accor lanserar Ibis business card

Diskussion i 'Accor & Le Club' startad av Jacob, 26 September 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  I slutet på september lanserar hotellkedjan Accor ett nytt medlemsprogram med extra förmåner om man bor mycket på Ibis-hotell. Det nya programmet har fått namnet "Ibis Business" och är ett betalprogram som kostar 59 euro per år i medlemskap. I gengäld får medlemmen garanterat rum upp till två dagar före ankomst, 10 procent rabatt på…
   

  View the full post

 2. Chris81

  Chris81 Medlem

  Väcker detta inlägg till liv igen genom att ge lite återkoppling på hur det funkar. Har 15 Ibis-nätter inbokade framöver, så köpte medlemskap i Ibis Business Card och blev guldmedlem direkt. Dock så måste man boka av rummen och boka om igen med raten "Ibis BUSINESS - FLEXIBLE RATE - D-2 ROOM GUARANTEE" för att få rabatten - går inte att applicera på befintliga bokningar. Och 48 h rumsgarantin funkar klockrent! Helt plötsligt så dök tillgänglighet upp i inloggat läge på hotell och datum som tidigare var fullbokade. Så man behöver alltså inte kontakta kundtjänsten för att boka rum med rumsgarantin och det var heller inga hutlösa priser, utan 10 % på ordinarie pris.
   
  jerixon gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×