Senaste nytt

AA.com - boka business men platser i main cabin

Treo

Medlem
Nog för att servicen ombord på AA ibland lämnar en del övrigt att önska men att jämställa med det med en boxningsring känns lite väl hårt ;)

@Treo jag antar att du menar att du hade first över Atlanten men därefter fick ett segment i Main cabin. Utmaningen är att American Airlines aldrig (?) släpper F-klassade platser annat än om hela bokningen är i F (och det har ingen vettig människa råd med).

Förut var det så illa att A-klass var tvungen att vara tillgänglig på inrikessegmenten även om man bokade betald business över Atlanten - vilket är samma bokningsklass som används för bekräftade uppgraderingar. Nu släpper de även P-platser om man har betalda biljetter. Men F ruckar de aldrig på... Har man status kan de ibland släppa platser i P trots att de är utnollade - under förutsättning att det finns platser kvar.


Nej tyvärr var det just så illa att vi placerades i Main cabin (trots bokningsklass A, damn you autocorrect!:rolleyes:) -- visserligen för några år sedan.
Lyckligtvis upptäckte jag det men var tvungen att avboka och sedan boka på nytt med en del strul som följd, fast det är en annan historia..
 
Toppen