Senaste nytt

SAS återvänder till Linköping med ny linje till Köpenhamn

Jacob

Medlem
Tidigare i veckan kunde vi berätta att SAS återvänder till Visby på helårsbasis efter nästan 20 års frånvaro på Gotland. Idag kan vi avslöja att SAS nästa år återvänder till ytterligare en svensk stad - Linköping. Det är över tio år sedan SAS slutade flyga till Norrköping och Linköping. I början på 2000-talet tog Skyways…
 

lnixon

Medlem
!!! Jabba! Det är ju perfekt!

Och alldeles utmärkt att det blir en tidigare eftermiddagsavgång än idag; då kan man komma fram i lite vettigare tid inom Europa.
 

Alf

Medlem
Som Twiggs skriver så har SAS aldrig tidigare flugit på LPI utan flugit på NRK. Därför är det lite förvånande att SAS valt att flyga på LPI. Det måste vara spiken i kistan för NRK fpl. Det blir ju bara att ta sig till LPI istället för NRK nu när det både finns SAS och en lounge. Det tar bara 20 min längre att åka till LPI så valet är självklart.
Jo, SAS har landat på LPI (SAAB fältet) en gång tidigare av misstag när man på sena avgången med en DC9 var på väg till NRK och landade på fel flygplats.
 

perhall

Medlem
NRK och LPI har alltid konkurrerat och det har gått fram och tillbaka. För 6-7 år sen, innan KLM började flyga LPI-AMS 2 och sen 3 ggr/dag var LPI nästan dött men NRK livfullt. Nu tvärtom. Däremot är ju NRK en större flygplats.

Undra vad LPI-CPH betyder för LPI-AMS med KLM. Blir ju rätt häftig konkurrens nu när man kan flyga till två internationella hubs från LPI...
 
Toppen