Senaste nytt

125% intjäning till EuroBonus för Första Klass på Continental?

Senator

Moderator
Jag har vid tillfälle har sett något om att F och C på CO enbart genererar 125%. Den som har tillgång till SAS informationssite för resebyråer torde kunna verifiera detta. Jag har just nu inte det. Har dock inte flugit CO där fram så jag vet inte vad man får som EuroBonus medlem. Dock var det väl så att CO enbart ger 125% till sina egna medlemmar som flyger i business?

Hej, nu finns jo inte CO längre :p Det heter United Airlines. Här är UA MP intjäningstabell:
https://www.united.com/CMS/en-US/Marketing/CustComm/Promotions/Pages/united.aspx

I min erfarenhet har amerikanska program mer fokuserat på lojalitet än kabinval. T.ex. så får man mer och snabbare "Mileage Bonus" på status. Jag ser nu dock att kombination av t.ex. 1K med att resa på rabatterade affärsklass biljetter är rätt bra.

Här är "nya" United tabell på SAS. Även billigaste "P" klass affärsklass ger numera 200%. Det är mycket bra för SAS EB medlemmar:
EuroBonus partners - United - SAS

Hade jag varit EB och vill maximera poäng, hade jag hellre valt United till USA nu än Lufthansa:
http://www.flysas.com/shared/EuroBonus/Earn-points/airlines/Lufthansa/#
 

AABack2ARN

Medlem
Hej, nu finns jo inte CO längre :p Det heter United Airlines. Här är UA MP intjäningstabell:
https://www.united.com/CMS/en-US/Marketing/CustComm/Promotions/Pages/united.aspx

Det stämmer att CO inte finns längre men jag tror OP flög medan det fortfarande fanns något som hette CO och då är det den tabellen som gäller. Dvs innan den 3 mars 2012. Och jag har fått bekräftat av folk med tillgång till SAS info att det är 125% som gäller för bokningsklasserna F, A, C, D, J och P. :( Tyvärr kan jag inte länka dit.
 

AABack2ARN

Medlem
Ingen orsak. Däremot belyser det att SAS information på deras hemsida avseende intjäning är under all kritik. Jag mailade dem för något år sedan och fick ett svar att ärendet har skickats till relevant avdelning. Jag antar att det är en omskrivning för "runda arkivet" eftersom inget har hänt. :(
 
Toppen