Senaste nytt

Önskar tips på hotell vid Miami Beach

hg1980

Medlem
Loews Miami Beach är ett bra hotell, när de väl har renoverat färdigt. Var där i Oktober, då var det byggarbetsplats, sen var jag där i Januari igen och då var det nästan helt färdigt.
 

bossefin

Medlem
Har bott på Shore Club (sådär, rätt slitet och är inte lika hot som tidigare), The Raleigh (trist rum, taskig attityd hos personalen, men har den ikoniska poolen) samt Mondrian (bra personal, schysst poolområde, stora studios med möjlighet till enklare självhushåll, fantastisk utsikt över Biscayne Bay och Miami skyline, men saknar strand då det ju är västra sidan av Miami Beach). Ska själv åka till Miami Beach med familjen på sportlovet - har då bokat Gale och Mondian. Så här efteråt har det visat sig att kedjan som har Gale (Menin hospitality) tydligen har tagit över Mondrian från Morgans, får se om det påverkat på något sätt.
 

RickardG

Medlem
Jag bokade ett par veckor i förväg, men det var lågsäsong då. Boka ett avbokningsbart rum redan nu om du vet när du ska vara där så har du något att falla tillbaka på om inget bättre dyker upp.
 

Wyll

Medlem
Dream Hotel om du vill bo nära Oean Drive (Party). Trevlig pool på takterassen.
Margaritaville Hollywood om du vill bo vid Hollywood beach (lugnt) stort resort hotell
 
Toppen