MarcusC
Medlem
Kör en liten mini report.
GOT-MUC
ERJ195 operated by cityline.
Incheckad och klarpå nätet, ankommer Landvetter ca 1130...endast en lane öppen i security kontroll, och TK har avgång 1245...så det är lite kö. Oklart om SAS nya fast track funkar om man reser LH business?? Går ändå hyfsat snabbt.
Snabb visit loungen för ett glas cola, får ta det lite lugnt med tanke på längre stop i FCL MUC....David från BC.SE hittar mig snabbt...(lite stressad själv så glömt kolla BC.se under förmiddagen..ska precis logga på när David dyker upp, kul med lite business class folk i GOt loungen, tiden går snabbt, LH något sena pga lite halvdant väder i MUC boardar ca 10 min sent...som sista person.
I stort sett full flight, enstaka tomma stolar i C, eftersom LH har seat block i C är det bekvämt med egen två sits. Killen bakom har uppenbarligen rest i sista minutern. GOT-MUC-YUL (montreal) ringer avbokningar av möten medan vi taxar mot startbanan (03) mot norr.
Kabinpersonalen delade ut tyska och engelska magasin i vanlig ordning innan start.
Efter säkerhetsbältskylten släcktes frågar man oss i C vad vi vill dricka? Tar ett glas mousserande vitt och lite vatten, lite cashewnötter till. Efter detta En kall måltid. Med signaturen "our favorite dishes";
-Venison Proscuttio and waldorf sallad
-cold peas soup with shrimps
-brie cheese with truffle butter filling
-Pistachio ginger marzipan pastry
Ja ingen höjdare, eftersom jag har längre stopover i MUC kan jag äta mig mer än mätt i F loungen.
Landar på tid i snöblandat regn på MUC, apron position nånstans "långt bort"...gläder mig dock över att se en svart cayenne parkerad vid Apron positionen, alltid trevlig gå av trappan och mötas av Lufthansa First Class skylt och hoppa in i en varm Porsche Cayenne. Efter en tur tillbaka till terminalen följer chauffören med mig upp till loungen där jag blir väl emotagen och får boarding kort till DXB samt passet i "beslag" till passkontrollen före avgång.
Har njutit et par timmar i F loungen började med en schnitzel till lunch och lite sydafrikanskt rött. Lite chockladmousse och whiskey till dessert. Loungen var rätt full vid ankomst ca 1430, efter kl 16 blev det nästan tomt. Tog en shoppingtur på flygplatsen därefter och nu tillbaka. Bilder kommer snart.
GOT-MUC
ERJ195 operated by cityline.
Incheckad och klarpå nätet, ankommer Landvetter ca 1130...endast en lane öppen i security kontroll, och TK har avgång 1245...så det är lite kö. Oklart om SAS nya fast track funkar om man reser LH business?? Går ändå hyfsat snabbt.
Snabb visit loungen för ett glas cola, får ta det lite lugnt med tanke på längre stop i FCL MUC....David från BC.SE hittar mig snabbt...(lite stressad själv så glömt kolla BC.se under förmiddagen..ska precis logga på när David dyker upp, kul med lite business class folk i GOt loungen, tiden går snabbt, LH något sena pga lite halvdant väder i MUC boardar ca 10 min sent...som sista person.
I stort sett full flight, enstaka tomma stolar i C, eftersom LH har seat block i C är det bekvämt med egen två sits. Killen bakom har uppenbarligen rest i sista minutern. GOT-MUC-YUL (montreal) ringer avbokningar av möten medan vi taxar mot startbanan (03) mot norr.
Kabinpersonalen delade ut tyska och engelska magasin i vanlig ordning innan start.
Efter säkerhetsbältskylten släcktes frågar man oss i C vad vi vill dricka? Tar ett glas mousserande vitt och lite vatten, lite cashewnötter till. Efter detta En kall måltid. Med signaturen "our favorite dishes";
-Venison Proscuttio and waldorf sallad
-cold peas soup with shrimps
-brie cheese with truffle butter filling
-Pistachio ginger marzipan pastry
Ja ingen höjdare, eftersom jag har längre stopover i MUC kan jag äta mig mer än mätt i F loungen.
Landar på tid i snöblandat regn på MUC, apron position nånstans "långt bort"...gläder mig dock över att se en svart cayenne parkerad vid Apron positionen, alltid trevlig gå av trappan och mötas av Lufthansa First Class skylt och hoppa in i en varm Porsche Cayenne. Efter en tur tillbaka till terminalen följer chauffören med mig upp till loungen där jag blir väl emotagen och får boarding kort till DXB samt passet i "beslag" till passkontrollen före avgång.
Har njutit et par timmar i F loungen började med en schnitzel till lunch och lite sydafrikanskt rött. Lite chockladmousse och whiskey till dessert. Loungen var rätt full vid ankomst ca 1430, efter kl 16 blev det nästan tomt. Tog en shoppingtur på flygplatsen därefter och nu tillbaka. Bilder kommer snart.