Jag tycker vi skall börja med att komma ihåg att vi är ett metallrör (eller numera kompositrör) nästan 11 000m över marken där det inte finns något kök som kan producera någon 3* Michelin måltid. Så man bör lägga förväntningar där efter.
Men back on topic: jag vet inte hur man tänker i Frankfurt. Som A380*G beskriver, så finns det varm mat på vissa sträckor. Jag har fått detta t.ex. på FRA-ATH eller MUC-MAD. Varit ganska ok, men inget mer.
Det känns som Lufthansa försöker vara som René Redzepi på Noma, men det blir helt pannkaka. Man får en bricka med något man inte har en susning vad är för något, och ibland ser oaptitligt ut och smakar därefter.
Som LH SEN får jag dock alltid ett ubertysktkorrektordnungartigt bemötande och det är Ni och Herr för alla pengarna. Där håller jag med A380*G att det alltid ett professionellt bemötande. Det man kan säga med LH är att "man vet vad man får" och det är samma alltid. Aldrig bäst (om inte LH F), aldrig sämst.