Senaste nytt

Inga SJ Prio poäng för automatbiljetter i Mälardalen

Jacob

Medlem
Den 1 december gör SJ Prio en förändring för de som reser med Tåg i Mälardalen. Från detta datum kommer de som köper enstaka biljetter via SJ:s regionalautomater och betalar med kontokort inte kunna tjäna några poäng. Köper man biljetter man biljetter exempelvis med ett förladdat regionalkort kommer man dock fortsatt kunna tjäna poäng.

Förändringarna rör Tåg i Mälardalen vilket innebär i Stockholm, Uppland, Västmanland, Gävleborg, Sörmland och Östergötland.

Källa: SR
 

A380*G

Medlem
Låter märkligt. Retroregistrering?

EDIT:

Ger poäng med SJ Prio MasterCard

Den 1 december 2012 försvinner möjligheten att samla poäng på enkelresor i SJ Regional-automaten, när du betalar med andra kort än SJ Prio MasterCard eller SJ Regional-kortet. Detta är ett led i vår ambition att slopa själva medlemskortet och göra SJ Prio ännu smidigare och mer miljövänligt.

SJ.se - Tågresor - ett Bra Miljöval - Erbjudanden & nyheter
 
Last edited:

FF#1

Medlem
Jag fattar inte hur de tänker, altså om man vill köpa en fysisk biljett och få poäng så blir det enkla svaret att köpa den i en SJ maskin och få två stora "miljöovänliga" pappersbitar?

Men som jag har sagt i en annat tråd är det här knappast en nyhet utan bara en intrrimmning av den funktion i automaterna som gör att man bara får poäng på ca 25% av köpen till 0% :)
 
Toppen