Senaste nytt

Air New Zealand International Lounge - Nadi, Fiji

Kris

Medlem
Air New Zealand International Lounge - Nadi, Fiji - Juli 2012

Denna lounge ligger förbi rulltrapporna och Taxfree-området vid internationella avgångar på Nadi Intl. Airport (NAN), Fiji.

DSC04110 (1024x768).jpg
Ingången till loungen


Loungen är (i paritet med flygplatsen) relativt liten. I sitt tidigare utförande var loungen ganska normalt möblerat (enligt utsago från tidigare recensioner på nätet), och på tok för liten vid tidpunkter då två NZ widebody-plan är i rörelse på plattan. Detta har man "löst" genom att packa in sittgrupper med väldigt hög densitet. Resesällskapet bredvid med barnvagn hade inte så mycket yta att röra sig på... Dock bekväma fåtöljer med viss utsikt mot plattan.

DSC04113 (1024x768).jpg
Sittytan


Mat&Dryck
Vid besöket mitt på dagen erbjöds en lättare nudelbaserad varm anrättning kompletterat med smörgåsar, kakor, diverse tropisk frukt (växer trots allt på andra sidan landningsbanan :) ). Dryck erbjöds i form av kaffe, te, öl (lokala Fiji Gold och Bitter), vin, läsk, juice och en mindre samling spritsorter. Inget överraskande här alltså.

DSC04111 (1024x768).jpg
Buffé

DSC04114 (768x1024).jpg
Dryckesutbud

DSC04119 (1024x768).jpg
Utbud av starkare dryker



Övrigt
Toalett finns inne i loungen men ingen dusch. Gratis Wifi, två stationära datorer, en TV som visar de senaste Rugbyresultaten samt ett tämligen begränsat utval av tidningar och magasin.

DSC04115 (1024x768).jpg
Utbud av tidningar och magasin

Sammanfattningsvis kan sägas att loungen levererar det som behövs men inget extra. Kontrasten mot NZ-loungen i Auckland är slående, vilket inte är helt oväntat. What about Fiji? - rekommenderas varmt om man behöver sänka pulsen och simma bland färgglada fiskar...
 

Jacob

Medlem
Tack för loungerapporten! Jag har bara besökt Air Pacifics lounge i Nadi som nog är lite trevligare.

Lounge ser ännu ut att ha Air NZs gamla loungedesign som fanns fram till för några år sedan men som nu mestadels försvunnit i samband med renoveringar. Hyllorna i väggen bakom buffén i just den formen var typiska för den gamla designen.
 
Toppen