JPlicious
Medlem
Inväntar nu otåligt "in flames" nya gin samt tonicen som är beställda. Till dess avnjuter jag Botanist med en skiva blodapelsin.
Det där är inte alls dumt heller!
Inväntar nu otåligt "in flames" nya gin samt tonicen som är beställda. Till dess avnjuter jag Botanist med en skiva blodapelsin.
Vad är det i glaset frågar jag mig nyfiket?Baserat på riktiga insider tips från @Tommy befinner jag mig nu i gin-baren på Hilton Schiphol. Jag hade nog missat denna och gått rakt till loungen. Eftersom det ”bara finns öl och vin efter 20.00” bjöd check-in på en cocktail i baren
”When in Rome..” testar lokal gin med tonic från Chile. Smarrigt!
Vad är det i glaset frågar jag mig nyfiket?
Chili matchar den beska tonic smaken (och även Gin smaken) förvånansvärt bra tycker jag, då jag började göra tonic så provade jag allt möjligt från lavendel till fläder, men nu så är det nästan bara chili som gäller i min tonic.Serveras med en bit chili! Grymt!