Senaste nytt

Plåta Boxen - mat i SAS Plus inom Europa

Status
Stängd för vidare inlägg.

fcx

Medlem
Dagens box, samma som på utresan två dagar innan. Får en svag tvåa i betyg (på en femgradig skala). Massor av olika smaker, som inte alls passar ihop med varandra. Runt 20-25% av passagerarna skickade tillbaka boxen oäten (på bägge flighterna). DSC_4431.JPG DSC_4430.JPG
 

doc

Medlem
Dagens box, samma som på utresan två dagar innan. Får en svag tvåa i betyg (på en femgradig skala). Massor av olika smaker, som inte alls passar ihop med varandra. Runt 20-25% av passagerarna skickade tillbaka boxen oäten (på bägge flighterna). Visa bifogad bild 78854 Visa bifogad bild 78855

Det ser oätligt ut. Förstår fortfarande inte hur man kan komma på något så dumt som att servera mat i en box där allt bara blir en salig röra.
 

mha321

Medlem
Det ser oätligt ut. Förstår fortfarande inte hur man kan komma på något så dumt som att servera mat i en box där allt bara blir en salig röra.
Det hade kanske fungerat på en enkel rätt. Men sedan kombinerar man det med att försöka sig på rätter som låter bra och framförallt "fancy" på en nivå som cateringen definitivt inte klarar, och än mindre med de förutsättningarna. Kanske i hopp om att två fel blir en rätt?
 

STO-ARN

Medlem
Flög CPH-VCE-CPH förra veckan i Plus.
När man väl funderat ut och hittat förpackningens alla skrymslen, så smakade rätten hyfsat gott.
Dock tycks nån ha en förkärlek till vitlök, för dressingpåsen bestod av vitlök - Inte så kul att lukta vitlök,
men med tanke på Italienska destinationen så kanske det var rätt ändå...
På returen var "Kuben" en stor besvikelse, trots ett imponerade menyblad, med Kyckling & Västerbottenost (smaken gick aldrig fram). Allt blev till en salig sörja, som få passagerare verkade tycka om.
Kyla stannar som bekant kvar i botten på "Kuben", så rätten blev också avtrubbad av för kall temperatur. Med den tidigare platta brickan, så får ju kall mat, snabbare rumstemperatur.
Förhoppningsvis så tar "nån på SAS sitt förnuft tillfånga" och återgår till den mer ätvänliga platta brickan..."Kuben, ett modenyck, om kanske vinner några prisutmärkelser", men knappast hos passagerarna..."Enjoy" står det på flera ställen..."Not enjoy"...
1-IMG_0658.JPG
2-IMG_0762.JPG
3-IMG_0763.JPG
 

KalleSus

Medlem
Flög CPH-VCE-CPH förra veckan i Plus.
När man väl funderat ut och hittat förpackningens alla skrymslen, så smakade rätten hyfsat gott.
Dock tycks nån ha en förkärlek till vitlök, för dressingpåsen bestod av vitlök - Inte så kul att lukta vitlök,
men med tanke på Italienska destinationen så kanske det var rätt ändå...
På returen var "Kuben" en stor besvikelse, trots ett imponerade menyblad, med Kyckling & Västerbottenost (smaken gick aldrig fram). Allt blev till en salig sörja, som få passagerare verkade tycka om.
Kyla stannar som bekant kvar i botten på "Kuben", så rätten blev också avtrubbad av för kall temperatur. Med den tidigare platta brickan, så får ju kall mat, snabbare rumstemperatur.
Förhoppningsvis så tar "nån på SAS sitt förnuft tillfånga" och återgår till den mer ätvänliga platta brickan..."Kuben, ett modenyck, om kanske vinner några prisutmärkelser", men knappast hos passagerarna..."Enjoy" står det på flera ställen..."Not enjoy"... Visa bifogad bild 78865 Visa bifogad bild 78866 Visa bifogad bild 78867

Jag har skrivit det förr, men det är värt att upprepas: Den där kycklingkorvanrättningen i kubform är något av det mest oätliga jag har smakat. Och då har jag ändå ätit en hel del genom åren....
 

Homer

Medlem
Fick denna box på SK1799 Arlanda till Krakow i tisdags, röktlax och räkor har inte träffat på den anrättningen förut på SAS
Visa bifogad bild 79355

Det är väl den som heter salmon ceviche ?
Den har jag fått på de senast 4 flygningarna, ett vedervärdigt motbjudande elände, på en flight hälften tackade nej
och bad om sandwich i stället, då tog dessa slut och några blev helt utan mat.

För övrigt har det blivit svårare att få något annat från serveringsvagnen "om det finns något kvar när vi är klar med försäljningen"
 
Last edited:
Det är väl den som heter salmon ceviche ?
Den har jag fått på de senast 4 flygningarna, ett vedervärdigt motbjudande elände, på en flight hälften tackade nej
och bad om sandwich i stället, då tog dessa slut och några blev helt utan mat.

För övrigt har det blivit svårare att få något annat från serveringsvagnen "om det finns något kvar när vi är klar med försäljningen"
Eh, va? Som plusresenär ska man ju få ta vad man vill ha på menyn, när man vill. Står ingenstans "du är välkommen att välja fritt i menyns sortiment efter försäljning av dessa varor i go".
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen