Senaste nytt

Tankar om Turkish Airlines Miles & Smiles

Gnopps

Medlem
Som vi verkar vara åtminstone plural här på forumet som är medlemmar i Miles & Smiles är det på tiden med en samlad diskussion.

Jag tar å inleder med en varning. Affärsklass med bokningsklass P på Lufthansa och SN Brussels tjänar 0% poäng! Detta trots att det ingalunda handlar om gratisbiljetter och motsvarande bokningsklasser på Swiss, Austrian med mera ger 150% poäng. Får hoppas att det blir ändring på det här men det verkar otroligt, regeln med 0% är nyligen införd.
 

Palazzi

Medlem
Här kommer en annan med TK Miles & Smiles. Intjäningen är som sagt lite konstig... Det gäller att åka med "rätt" bolag för att få några miles alls... (finns ingen korrelation mellan pris & intjäning)

I Ekonomiklass: SAS, LH, BRU & LOT ger dåligt med Miles. Då TK troligen inte är ett alternativ intra-Europa så återstår nästan bara Swiss inom Europa. Flygningar med Ethiopian, TK & SAS ungdom ger 100% miles.

I Business: Då TK (Miles & Smiles) vill att alla resande ska flyga med det egna bolaget så får man ofta bara 150% i affärsklass med andra flygbolag.

Det positiva är att det är lätt att återkvala, man får mycket bonus (med status) när man flyger TK, bonusresorna är billiga.
 
Toppen