Senaste nytt

Patetisk artikel. (OBS: eget fönster)

Teddulin

Medlem
Här är världens bästa
business class

Publicerad 2012-08-08 07:38

Foto: Colourbox

Trött på obekväma flygstolar, minimalt benutrymme och dålig mat ombord? Då kanske du skulle testa flygbolaget Cathay Pacifics från Hong Kong. De har nämligen världens bästa buisness class, enligt en enkätundersökning.

Att flyga längre sträckor kan vara både påfrestande och långtråkigt. Men reser du i första klass med Cathay Pacifics får du en egen 15 tums-TV med över 1.000 timmars underhållning för att råda bot på tristessen. Och känner du dig sömning under flygningen kan sätet lätt fällas ned och förvandlas till en två meter lång säng.

Dessutom får du en helt egen gång till ditt säte, och slipper därmed trängas med de andra passagerarna. Reser du ensam får du också ett eget fönster att blicka ut genom.

Flygbolagets lyxiga erbjudande har fått det att kamma hem priset "världens bästa buisness class", som delas ut av det brittiska företaget Skytrax.

Det rapporterar den norska affärssajten Dagens Näringsliv.

Rapporten kommer från konsultföretaget Skytrax. Den bygger på en undersökning där 18 miljoner passagerare har fått vara med och tycka till.

di.se dise@di.se
 

Alx

Medlem
En vanlig intetsägande DI artikel där journalisten har svårt att hålla isär C och F. Förvånad, någon?

Att en journalist på Sveriges största ekonomitidning inte kan stava till business känns ju bara tragiskt. Att stava Cathay Pacific fel kan säkert hända vem som helst.
 

nilsson

Medlem
Vi kan ju sprida lite disinformation och se om "journalist" skriver en artikel om något vi hittar på. :rolleyes:
Hainan airlines är ju 5* på Skytrax :D

Flyger man första klass med AirBerlin så kan man välja ett husdjur att ha i knät under resan. De har ett litet utbud med kaniner, katter och mindre hundar.
 
Toppen