Senaste nytt

EuroBonusinsamling till en cancersjuk vän och forummedlem

Status
Stängd för vidare inlägg.

Senator

Moderator
Vänner,

Detta är årets viktigaste diskussion så ta en minut och läs igenom. En av våra vänner Jessica “ESSA” Lindberg @ESSA har fått en tuff prognos och har kanske inte så mycket tid kvar att pricka av alla sköna grejer på sin "bucket list". Hon älskar att flyga lika mycket som vi och tillhör vår flygande “familj”.

Vi vill ge henne chansen att få testa så mycket som möjligt medan hon orkar och kan. Om vi alla bidrar med 1000 poäng från våra överfulla EuroBonus konton så ger vi Jessica chansen att testa First Class eller något annat skoj som passar.

Våra vänner på SAS har jobbat fram en lösning som gör att vi alla kan bidra med upp till 5000 EuroBonus poäng utan avgifter till Jessica fram till fredag kväll så se till att göra det direkt. Du kan endast ge ett bidrag. SAS har tagit bort alla gränser på hennes konto så vi kan bidra med hundratusentals poäng om vi går samman.

Du som inte träffat Jessica kan se henne i ICAs Rosa bandet film här:

Du kan också läsa lite om hennes kamp mot cancern här:
Champagne på tisdagar och resor utbytt mot cellgifter | BusinessClass.se forum | 500 000 inlägg om resor

Vi har fått fyra speciallänkar beroende om du bor i Sverige, Norge, Danmark eller övriga Europa i din EuroBonus profil. Logga in och välj “överför poäng till annan medlem”. Mottagare är Jessica Lindberg EBS103255048

Sverige: SAS EuroBonus points

Norge: SAS EuroBonus points

Danmark: SAS EuroBonus points

Övriga Europa: SAS EuroBonus points

För den som vill bidra med pengar till resan finns här ett Swish nummer direkt till Jessica: 0735045958.

När du läser detta onsdag morgon sitter Jessica på Radiumhemmet i Stockholm och får en cellgiftbehandling för att bromsa spridningen av cancer. Låt oss alla peppa henne till max!

Viktig information: När du loggar in på sidan måste du använda ditt SAS användarnamn, inte din epostadress om du inte valt att använda din epost som användarnamn. På SAS Classic hemsida kan du se vilket användarnamn du har. Om du har problem att logga in - skriv en kommentar nedan så hjälper vi dig.

Det är också viktigt att du respekterar det arbete som SAS och vi lagt ner på insamlingen för Jessica. All användning loggas och SAS förbehåller sig rätten att stoppa insamlingen om det uppstår missbruk.

Lämna gärna en peppande kommentar till Jessica i tråden, hon behöver vårt stöd.

På förhand tack till alla medlemmar som bidrar och ett särskilt tack till SAS som har möjliggjort detta och som har arbetat extra för att hitta en lösning.

Med vänlig hälsning,
BusinessClass vännerna
 

agehall

Medlem
Detta är otroligt trist att höra om. ESSA har länge varit en stor del av BC och jag hoppas verkligen vi kan göra något bra för henne här. 5k från mig är på väg strax!

Om någon har ett EBG (eller EBD) att ge bort vore nog detta också uppskattat. Det kan dock vara smart att vänta tills efter fredag innan något sådant ges bort så att inte hennes EB-nummer ändras.
 

Dr. Miles

Expert
Se om du hittar felet själv på din bild ;)
Du har vänt på saker @Dr. Miles - du ska ange EB-nummer i första rutan och enbart efternamn i den andra.
Jag inser det nu...

Men nu får jag ett annat felmeddelande.

Screenshot20171018 02 SK.png
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen