Senaste nytt

Premiär för nya food courten på Landvetter flygplats

Jacob

Medlem
Idag 18 juni är det invigning av den nya food courten i utrikeshallen på Göteborg Landvetter flygplats.

I Food Court-konceptet ingår fyra olika matområden: Street Food, Deli, Kaffe & Smörgås samt Good to Go. Konceptet är utvecklat av kocken Marcus Samuelsson och ska vara det första av sitt slag i Göteborgsområdet.

I restaurangen finns totalt 200 sittplatser, från delar av restaurangen har man utsikt över incheckningshallen. Har man bråttom kan man köpa take-away från Good to Go eller matvaror i Deli-butiken som har ett utbud med prägel av Sverige och västkusten med varor som lingonsylt, lax, sill och skaldjur.

Food_Court_GOT_2.jpg
Foto: Swedavia
 

JacobGBG

Medlem
Ska bli spännande att testa om ett par veckor. Att Marcus Samuelsson står bakom känns lite spännande jag gillar definitivt vad han gjort med Norda Bar & Grill i Posthuset i Gbg.
 

MarcusC

Medlem
En bild från foodcourten idag. Det är fräscht men inget superextra. Sedan allt inte riktigt klart. Lite sterilt kan jag tycka med mycket vitt och avskalat. Men det är ju ett lyft för alla resenärer med lite olika mat etc. Kollade inte på priser,men tror knappast det är prisvärt..men det är det ju inte på så många flygplatser...
 

Attachments

  • image.jpg
    image.jpg
    103,8 KB · Visningar: 979
Käkade en god räkmacka och drack en Staropramen för 204kr där igår kväll. De är nog underbemannade för killen innan oss i kön fick sin burgare när vi käkat upp. Det var rätt lite folk på GOT igår kväll men det var lång kö till kassan, golvet var skitigt och det stod disk på alla lediga bord som vi fick flytta för att få ett bort att sitta vid. Inte imponerad....
 
Toppen